Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

lördag 13 november 2010

Köpa bullar

Till: Killen jag var kär i
Sms: Kan du köpa bullar till imorgon när vi ska iväg med skolan?
Svar: Inget

Förklaring: Skulle skicka smset till min Mamma. Tyvärr råkade jag skicka till killen jag var kär i och fattade inte det förrän efter en vecka eftersom alla pratade om det i skolan (han hade berättat det). Sjukt Pinsamt!

Felsms.com

13 kommentarer:

 1. men shit pommes. han fick reda på att du äter bullar fan vad pinsamnt!!! jag skulle ju försvinna från jordens yta....herre jävlar hemska saker det där

  SvaraRadera
 2. Anonym 13 november 2010 21:35 - Var nog inte det som var det jobbiga...

  SvaraRadera
 3. Ni kan då inte ha mycket att prata om eller något intressant i den stad du bor i då det mest intressanta som ll pratar om är ditt felsms om bullar.

  SvaraRadera
 4. är det det pinsammaste du varit med om?? oooomg.... är du 12 år? :P

  SvaraRadera
 5. Måste hända mycket på din skola om de enda ni har att prata om i en vecka är några jävla bullar. SJUUUUUKT PINSAMT! Skulle ju bara dö om de hände mig!!!

  SvaraRadera
 6. En gång när jag åt bullar så fick hela stan reda på det. Vi provade först att köpa mig en lägenhet i Göteborg. Men det visade sig att min familj fick ta stryk för mitt misstag där hemma, så dom var tvugna att flytta efter mig.

  Efter ett tag blev läget kritiskt även i Göteborg och vi övervägde faktiskt att flytta till Nässjö. Men fyfan, tur att vi inte gjorde det. Där hängde det stora billboards av mig med en inklippt bulle vid munnen.

  Idag bor vi lyckligt på en öde ö och vi har precis fått internet. Jag oroar mig fortfarande för den dagen då någon hittar hit.

  Jag vill verkligen inte att bullhistorien ska tas upp igen och jag ångrar verkligen det jag gjorde. Det var idiotiskt och det har inte bara förstört mitt liv. Det har förstört för hela släkten. Jag önskar verkligen att jag kunde få det ogjort.

  Men tyvärr är det som man brukar säga. En uppäten bulle är en skam för dig själv, din familj, din stad och landet du bor i.

  SvaraRadera
 7. @Filip

  hahah kung!

  SvaraRadera
 8. Awesome story Filip :)

  SvaraRadera
 9. Jag gick i 6:an så ja, det var pinsamt.

  SvaraRadera
 10. Jag brukar gömma mig under sängen när någon får reda på att jag har ätit bullar

  SvaraRadera
 11. Tycker att killen borde köpt bullar till dig!

  SvaraRadera
 12. hahah filip skit skön!

  SvaraRadera