Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

onsdag 24 november 2010

Lena Philipsson

Till: Min pojkväns kompis
Sms: Mitt namn är Lena och jag tänker inte vara tyst. Jag tänker inte bara sitta här och vänta på att bli kysst. Så vill du ha ett litet våp, får du gå någon annanstans. Det låter uppenbart men alltid retar det någon. Den du talar med är inte någon vanlig Söderberg eller Eriksson. Mitt namn är Lena Philipsson.
Svar: Vem är du? :)

Förklaring: Jag satt och lyssnade på Lena Ph:s skiva och skulle skicka texten till en kompis. Jag var lite okoncentrerad så jag skickade sms:et till den som var överst i kontaktlistan. Dvs min pojkväns kompis som jag träffat en gång. (Han undrade nog hur jag hade fått tag i hans nummer.)

/Rebecca, inte alls Lena

Felsms.com

2 kommentarer:

  1. det undrar jag också :P

    SvaraRadera
  2. HHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH skulle garvat sönder mig om jag hade fått ett sånt sms

    SvaraRadera