Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

torsdag 4 november 2010

Lillan har bajsat

Till: Arbetskamrat
Sms: Nu har lillan bajsat igen, det är fan din tur nu. Du får fan komma hem?
Svar: Hehe, nej det där får du sköta själv?

Förklaring: Jag skulle skicka till min fru som var på stan och shoppade. Våran lilla bebis hade bajsat för tredje gången och jag orkade fan inte ta tag i det där mer. Men messet kom till en polare på jobbet hehe.

/Karl

Felsms.com

17 kommentarer:

 1. Ja guuuuuud vad synd det är om dig!!!!!

  SvaraRadera
 2. Har ni inte lärt er än att kvinnan ska väll inte behöva göra allt heller?!

  SvaraRadera
 3. kvinnor ska ta hand om barnen och mannen, trodde alla visste de

  SvaraRadera
 4. Somliga borde fan inte ha barn!

  SvaraRadera
 5. Haha vad jäkla barnsligt. Då får sonen fan inte skita mer nu, för sambon hinner nog inte hem. Menar du allvarligt att barnet skulle få ha bajs i blöjan tills mamman kom hem? isf borde du nog inte vara själv mer med ditt barn, eller kanske vara det oftare så du förstår att du måste jobba lika hårt som mamman.

  SvaraRadera
 6. Allvarligt! Ska mamma måsta göra allt, va fasen offra dig lite. Är ju ditt barn med eller hur! Du ska vara glad att du har barn så klaga inte, tänk på de som inte kan få!

  SvaraRadera
 7. Män är svin hela bunten. Jorden vore ett paradis om alla män svin bara tog och dog. Vi som är mammor borde inte behöva göra något, efter att vi haft besväret att klämma ut barnet så tycker jag männen ska passa upp oss som slavar.män är grisar är ni hela bunten och du speciellt Karl.... Om det nu är ditt riktiga namn? Nej fy fan fram för feminismen fort för fan!!!!

  SvaraRadera
 8. Fan vad alla ska kommentera "Ska mamman göra allt"
  1. Det står inget om vad mamman gör, hon kanske skiter fullständigt i barnet
  2. Vad vi vet från det som stod i smset så har pappan redan gjort det 2 gånger (förmodligen i kort följd medan mamman bara har varit ute)

  Så alla de kommentarerna är ju helt borta, kanske pappan som gör allt i denna familjen och har tröttnat på det, generalisera lite mer eller?

  SvaraRadera
 9. Det är uppenbarligen bara en massa bortskämda småflickor som kommenterar. Fråga era mödrar vad de gjorde när ni växte upp, de tog hand om er och mannen och nu ska ni vara tysta och göra detsamma.

  SvaraRadera
 10. oj oj stackars dig! och hur många gånger tror du hon får torka bajs när du inte är hemma? skulle du fan komma hem om hon smsade dig?

  SvaraRadera
 11. omvänd diskriminering är okej, ni antar direkt att killen inte gör någonting när messet inte säger ett skit om de....

  SvaraRadera
 12. barnsliga horungar dööööööööööööööööö

  SvaraRadera
 13. Elin din trångsynta människa! Gå och lägg dig för fan och sluta ge feminister dåligt rykte!!!!!

  SvaraRadera
 14. @ELIN (om de e ditt riktiga namn)
  De va väl förfan kvinnornas beslut också att klämma ut barnet? Bara för att du har haft otur i ditt sexliv eller whatever, så är inte alla män svin.. Om någon tänker barnsligt så är det just du.. Visst, det finns många tjejer som är suggor, men inte kränker vi er för det? Tänk för lite vad det är du skriver, sugga..

  SvaraRadera
 15. Nu var hon ute och då får du vackert ta hand om ungen på bästa sätt tills hon kommer hem. Låt henne shoppa en stund!

  So what om ungen sket ofta och det är jobbigt för dig, det kommer ändå jämna ut sig någon gång när hon är hemma själv..

  SvaraRadera
 16. En äcklig mansgriss nöffnöff9 november 2010 22:46

  Elin: Det är så härligt med dej. Du gör det barnsligt enkelt att avsky vissa människor

  SvaraRadera