Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

lördag 13 november 2010

Medans du låg och sov

Till: Mig
Sms: Medans du låg och sov så sött träffade jag på en sjukt snygg pojk från stockholm, lätt att man satsar! ;) Kommer du till frukosten eller skippar du som alla andra? :'D <3
Svar: Kul att du har det trevligt iaf.. bra att veta att man betyder nått..

Förklaring: En tjej jag hade det på G med var på nån träff eller nått med en jäkla massa folk och föreläsningar och sånt shit lyssna inte så noga, tydligen lekte hon runt en massa som vanligt. Klumpig som hon är skickade hon ju fel tror inte direkt att det skulle komma till mig..

Felsms.com


8 kommentarer:

 1. "föreläsningar och sånt shit lyssna inte så noga"

  Påvisar ju ganska tydligt att du inte var speciellt intresserad av henne ändå

  SvaraRadera
 2. Är man på G är man ju inte tsm så hon gör som hon vill!

  SvaraRadera
 3. Måtte jävulen ta alla frutimmer!

  SvaraRadera
 4. Var hon i Nynäshamn?

  SvaraRadera
 5. Håller med Anonym 13 november 2010 16:49! Haha, sättet du skriver på visar ju bara att du inte lyssnar och egentligen skiter i vad hon gör. Tills det handlar om dig.... Men då är det försent, grabben.

  SvaraRadera
 6. Men vi var ju typ tsm, bara det att vi inte hade bestämmt nått än, tycker fortfarande de var taskigt. och hon var i rättvik.

  SvaraRadera
 7. Om ni var tillsammans hade du ju kunnat visa mer intresse för henne istället för att inte ens lyssna på vad hon gjorde i Rättvik.
  "hon var på nån träff eller nått med en jäkla massa folk och föreläsningar och sånt shit lyssna inte så noga" låter inte särksilt respektfullt, tycker du?

  Och det var säkert bara du som upplevde det som att ni var tillsammans, uppenbarligen så gjorde inte hon det och har ni inte sagt något definitivt om det så är hon ju inte otrogen på nåt sätt.
  Dessutom kanske hon skojade med en kompis, uppenbarligen var det ju inte menat till dig? Vem vet.

  SvaraRadera
 8. Men vi hade snackat om det alldeles innan hon åkte och hon sa att hon ville vänta lite.. Sen är ju hon en player så man fattade nästan att nått skulle hända ju. Det hette IRL det hon åkte på mindes inte vad det var först och jag bryr mig jätte mycket om henne.

  SvaraRadera