Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

söndag 14 november 2010

Nej

Till: Vän Emil
Sms: Gå ut så. Jag kommer och hämtar upp dig om 2 minuter.
Svar: Nej

Förklaring: Jag undrade först varför Idioten skrev nej till mig innan jag förstod att det var jag som skickat fel. Det märkte jag när jag ringde killen jag skulle hämta upp för att han aldrig kom ut.

Felsms.com

7 kommentarer:

 1. Moget att kalla sin vän för idiot, hoppas att han kommer in här och ser det så att han kan säga upp vänskapen med dig, din jävla bitch!!!

  SvaraRadera
 2. Anonym 21:43: H*n trodde ju att han som H*n skulle hämta upp sa nej, jag citerar: "Jag undrade först varför Idioten skrev nej till mig innan jag förstod att det var jag som skickat fel."

  SvaraRadera
 3. okej då förstår jag, men det är isåfall jävligt taskigt att kalla den andra för idiot, hatar folk som håller på så. så omoget altså

  SvaraRadera
 4. anonym, du ska inte lägga dig i deras förhållande. om de har en vänskap som de vågar kalla vandra "idiot". osv. i, låt dem ha det. jag och mina kompisar gör så, för vi vet att det inte är på allvar.

  SvaraRadera
 5. Men Anonym #1 sluta säga emot dig själv, jag citerar "...din jävla bitch!!!"

  SvaraRadera
 6. haha xD gulligt att bli sjukt upprörd över folk som kallar varandra idiot.
  Som en vän sa till sin mamma en gång "Det kallas humor på tvåtusentalet"

  SvaraRadera
 7. Jag hade definitivt gått ut om jag fått ett sånt SMS, inte svarat "Nej"!

  SvaraRadera