Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

onsdag 3 november 2010

Nykär

Till: Mitt ex, mina barns mamma
Sms: Jag är nykär, det är så jävla härligt. Hon är en skit fin och skön tjej!
Svar: Ok, vad kul men varför berättar du det till mig sådär?

Förklaring: Jag och mitt ex hade gått igenom tuffa tider ihop och jag kände inte för att fortsätta våran relation längre. Även fast vi hade barn. Men 3 månader efter vårat uppbrott så träffade jag en ny tjej som var helt fantastisk. Jag skulle faktiskt messa min mamma men tyvärr så råkade jag skicka till mitt ex. Det var lite känsligt.

/Peter

Felsms.com

1 kommentar: