Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

måndag 29 november 2010

Örfil

Till: Mimmi (På g med)
Sms: Tjaa mannen! Ska till Mimmi om en stund, och det blir nog lite snusk hoppas jag på ;) ringer sen.
Svar: Inget, fick dock en örfil av henne.
 

Förklaring: Skulle skojja till det med min kompis Mikael, och säga att jag skulle få till det.. men det blev visst till Mimmi.. hann inte förklara efter det.

  Felsms.com

13 kommentarer:

 1. Jag kan förstå att hon blev sur men jag har en fråga till dagens samhälle.
  Varför är det ok för tjejer att slå killar?
  För om det varit en man som blivit sur på en kvinna och givit henne en örfil hade det varit ganska många kommentarer här....

  SvaraRadera
 2. Anonym #1; Det är ungefär som att tjejer för höra att de är vidriga horor som borde styckas (ca 40-50 skriver de) om de är otrogna, medan nästan ingen skriver något elakt om det är en kille.

  SvaraRadera
 3. om det var kvinnor som gick runt våldtog män så skulle de hela göras till en jätte stor grej. nu är de män som våldtar kvinnor och vem fan bryr sig. it's even!

  SvaraRadera
 4. Anonym 1: Sant, men varför är det okej för killar att vara otrogna utan att få 75 kommentarer om vilka jävla svin dom är? Tjejer som varit otrogna och lägger upp det på den här sidan döms ju praktiskt taget till döden. De är äckliga horor, fittor, slampor, förtjänar att dö osv. Men killar? Nah. Då var det inte så viktigt längre.

  SvaraRadera
 5. Det är det som kallas feminism! Tjejer vet inte vad jämställdhet är, vill bara ha och ha...

  SvaraRadera
 6. respektlöst, både av killen som skriver så där och tjejen borde ha slagit killen. är så otroligt kränkande och respektlöst att slå någon

  SvaraRadera
 7. Mohahahahahah, "Sweet taste of revenge." Nej, det är väl ändå rätt sorgligt. Tjejer har ju inte samma humor som oss.

  SvaraRadera
 8. På vilket sätt är det respektlöst att säga till en kompis att man vill ha sex med någon?

  Det brukar man väl vilja när man träffat någon ny, och om det är första gången man ska hem dit så är det nog något man tänker på.

  SvaraRadera
 9. Nu är det ju faktiskt så att varje gång en tjej är otrogen och lägger upp det på felsms, så skriver alla killar att tjejer är inget att lita på osv.

  Om det är en kille som har varit otrogen så skriver alla tjejer att killar inte kan kontrollera sig och är överkåta svin osv.

  Sen att jag som man eller ni under detta inlägget klagande kvinnor, väljer att bortse från ert eget köns kommentarer om det motsatta könets otrohetsaffärer är ganska tydligt enligt mig.

  SvaraRadera
 10. Om man har en nyckel som öppnar lås, så är det en bra nyckel. Om du har en nyckel som öppnar en massa lås, så är det en riktigt grym nyckel. En master key. Men om man har ett lås som kan öppnas av vilken nyckel som helst så är det ett riktigt skitlås.

  Fundera på den

  SvaraRadera
 11. patriakala strukturer handlar det om,
  vf tjejer som e otrogna kallas för horor/slampor medan killar kallas fö överkåta om de varit otrogna.

  SvaraRadera
 12. faktum kvarstår: MAN ÄR INTE NORMAL OM MAN SLÅR EN ANNAN MÄNNISKA. Oavsett kön. Punkt.

  SvaraRadera
 13. 1. Enligt min erfarenhet av den här sidan får otrogna killar mer skit än tjejer så ni kan hålla käften allihopa.

  2. Varför tar ni upp samhällsfrågor angående jämställdhet i samband med något sånt här?

  3. Jag är TJEJ, och skämtar ganska ofta med mina kompisar(iof killkompisar) om och när man ska få lite "action", vart ligger problemet i det?


  Jag tror alla tjejer behöver tagga ner lite, ni är lika snuskiga som killarna bara att ni håller de inne, va inte sånna fegisar, bitcheZ.

  peace

  SvaraRadera