Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

lördag 20 november 2010

Pyjamasen är nersprutad

Till: Mig
Sms: Har legat i sängen och runkat och nu är din pyjamas helt nersprutad ;)
Svar: ?

Förklaring: Jag satt ofta barnvakt åt en familj i samma område där jag bodde och en dag när jag skulle sitta barnvakt samma kväll så fick jag detta sms av pappan i familjen. Jag blev heeelt chockad! Jag visste inte vad jag skulle göra men skickade tillbaka ett frågetecken. Han ringde upp och bad så hemskt mycket om ursäkt och sa att det var menat till hans fru. Han hade skickat ett mess till mig tidigare den dagen så det var väl därför han skickade fel.

/Carolina

Felsms.com

5 kommentarer:

 1. hahahaha fyfan så sjuukt....

  SvaraRadera
 2. hahahahaha pinsamt

  SvaraRadera
 3. Skulle kört med utpressning! :D

  SvaraRadera
 4. Haha jo visst,han sa att de va till fel person för att du bara svara me ett frågetecken. Han ville egentligen ha dig ;D

  SvaraRadera