Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

måndag 29 november 2010

Sen när blev du bög

Till: Mig/Min bror
Sms: Hej vad gör du? Vill du ha sex? Puss
Svar: (Frågade vem det var, fick svaret Tess, varpå jag svarar:) nej jag föredrar kuk

Förklaring: Min bror låna min mobil när jag var utomlands i sommar och gav MITT nr till många brudar tydligen. Efter det jag skickade fick jag tillbaks "Sen när blev du bög?". jag är en lillasyster som inte vill veta när min bror får booteysms.

/Aly

Felsms.com

6 kommentarer:

 1. Det hade varit roligare om du inte varit så enormt kass på att formulera dig!

  SvaraRadera
 2. vilket ofantligt patetiskt sms :)

  SvaraRadera
 3. Hahaha, fail bror!

  SvaraRadera
 4. fattade iiiiingenting

  SvaraRadera
 5. Ehm du kan inte vara gammal iaf.. Eftersom du säger att du är en lillasyster MEN ÄVEN Så skrev dina vänner "Sen när blev du bög?"... Det heter väl ändå lesbisk.. Jävla cp..

  SvaraRadera
 6. Men åh... Ovanstående kommentar... Ditt pucko! Bruden som skickade trodde ju att hon messade till den här tjejens bror. Då frågade tjejen om HAN var bög eftersom hon inte fattade att det var lillasystern -.-

  SvaraRadera