Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

torsdag 11 november 2010

Sjukt tråkigt

Till: Tränaren
Sms: Jag funderar på att sluta i fotbollslaget, det är sjukt tråkigt & tränaren är emot mig, jag tror att han är rasist.. :/
Svar: Jasså? Jag är ingen rasist nej, men om du vill sluta så varsågod .

Förklaring: Skulle egentligen till min bästa kompis, men blev till tränaren istället ...

Felsms.com

9 kommentarer:

 1. Ja han ville verkligen att du skulle sluta i laget! Du håller väl på och jävlas med folk i laget under träning så du ska bort med all rätt! PETAD!!!

  SvaraRadera
 2. Tranare ar inte emot dig, du ar bara fet och lat! Spring apan!

  SvaraRadera
 3. Låter inte som en jätte seriös tränare när han svarar så :/

  SvaraRadera
 4. Vilken tränare... Alltså, vill en i ens lag sluta, borde man ta reda på varför, och om det är på grund av tränaren, så får man ju se till att ändra sig lite, så att inte personen ska tycka han är emot personen.

  SvaraRadera
 5. Förjävlig tränare. Slutade själv spela fotboll pga idiotiska tränare, jag lider med dig (och jag fick ändå spela varje match, hela matchen).

  SvaraRadera
 6. jag håller med "anonym 14.33" och "14.55". Vad seriöst tränaren måste ta på det om han bara helt sonika skickar ett sms... klart man tar reda på varför och inte minst om man har spelare som tror man är rasist. Borde man inte, av omsorg om sitt eget rykte i alla fall, engagera sig i att bli av med dom misstänkarna!!

  SvaraRadera
 7. töntig tränare, byt lag o sänk dem

  SvaraRadera
 8. Främlingen kör direkt med rasistkortet när han lite platsar.

  typiskt apor.

  SvaraRadera
 9. Om jag var tränare och någon skrivit osanningar om mig bakom min rygg hade jag inte heller velat ha kvar den personen i laget...

  Sedan är jag väl å andra sidan lite rasist, så jag hade inte blivit arg just för den anklagelsen. Det är lite fånigt att bli sur på folk som påpekar sanna saker... :)

  SvaraRadera