Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

onsdag 10 november 2010

Slick på fittan

Till: Mig från pappa
Sms: Skulle jag köpa mer än mjölk älskling? Vill du ha en slick på fittan ikväll???
Svar: Eh, vill kanske inte veta det där!

Förklaring: Fan vad drygt det är att få ett sånt där sms av pappa. Smset skulle till mamma.

/Peter

Felsms.com

10 kommentarer:

 1. Man kan ju iaf hoppas att det var till din mamma messet skulle till. Pappa kanske har en liten älskarinna någonstans

  SvaraRadera
 2. Göran (Peters pappa)10 november 2010 21:00

  Jaså min son du la upp mitt sms här? Ja bara så du vet är vi inte de enda föräldrarna som skickar snuskiga sms till varandra, sexualiteten är inget som dör med åldern. När du kommer upp i min ålder och har skaffat dig en fru som du älskar kommer du att förstå. Du borde inte tycka det var drygt, var istället glad att jag och din mamma har ett hälsosamt sexliv även på äldre dar.

  SvaraRadera
 3. Om det nu är "Göran", Peters pappa, som har kommenterat, så är det jävligt klockrent. Annars ganska patetiskt, om någon låtsas :D:D:D

  Då är man fail.

  SvaraRadera
 4. Jag kan nog tycka din farsa borde varit noggranare med vem han skicka till!
  Särskilt eftersom du är kille och vanligtvis har dem inga Såna... xD
  Ignorera mig bara förresten,jag är bara en fjortonårig med HELSJUK fantasi och tar inte alls skada av det här!!!

  SvaraRadera
 5. Så jävla ägd hahahaha

  SvaraRadera
 6. Som Pappa skriver Peter så borde du vara glad att vi älskar varandra och har ett vackert sexliv fortfarande, bara så sent som igår hade vi jätteskönt sex medans du var hos Fredrik på kvällen, Pappa tog verkligen väl hand om mig, mmmm... Göran, jag blir uppspelt bara av att skriva om det, stoppa lite flunitrazepam i Peters müsli imorrn så kan vi strula innan jobbet. // Längtar.

  SvaraRadera
 7. bara en slick? det var snålt

  SvaraRadera
 8. mjölk och slick på fittan i samma sms. sexigt värre

  SvaraRadera
 9. Göran (Peters pappa)12 november 2010 17:25

  Åh Monika du gör mig så het! Låt oss göra det i Peters säng nästa gång han gått till skolan. Jag kan snart inte vänta längre! Denna gång kommer du få två slick, kanske till och med tre

  SvaraRadera