Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

onsdag 17 november 2010

Slicka upp sperman

Det här gillar jag. Gå in, kolla och gilla ni me.


Till: Kille på jobbet
Sms: Om jag var tjej så skulle jag slicka upp sperman när min kille sprutar!!!
Svar: Hehe, jasså du drömmer om sånt du!!!

Förklaring: Hade tänkt att skicka det här till tjejen, för att hon skulle vilja slicka upp min sperma lite oftare men jag råkade skicka fel till en polare på jobbet. Snacka om att jag fick förklara mig där hehe

/Robin.I

Felsms.com

23 kommentarer:

 1. Har du smakat sperma? Gör det så kanske du inte blir lika sugen längre..

  SvaraRadera
 2. då kan ju du slicka upp hennes mens

  SvaraRadera
 3. Har du smakat sperma? gör det så kanske du inte blir lika sugen längre..

  SvaraRadera
 4. Smaken på sperma är helt ok, men ibland är konsistensen klumpig och det är blä.

  SvaraRadera
 5. AHAHAHAH, Anonym 17 november 2010 17:40 <3

  SvaraRadera
 6. Hur kan den anonyma pajasen ovanför mig jämföra sperma med mens? Varför jämför du det inte med er tjejers kladd? Bara så du vet, det är inte helt smaklöst det heller. Vissa tjejer kan rent utav smakat riktigt vidrigt där nere. Men vi killar biter ihop. Vi är inga klena jävlar som ni tjejer.

  Det går inte att jämföra tjejers mens med killar. Eller jo, om man skär ett sår i röven och bajsar blod. Ät mitt bajsblod så kan jag slicka din mens. Men om jag ska slicka din fitta så ska du fan kunna ta lite sperma i munnen.

  Fjolla.

  SvaraRadera
 7. Vadå "Vi killar biter ihop"? Det gör ni verkligen inte, det är väl lika många av er som inte gillar att slicka som det finns tjejer som inte gillar att ta sperma i munnen.
  Dessutom har jag smakat både sperma och hur "tjejer smakar" och tjejer smakar bättre. Inte nog med det, dessutom slipper killar i alla fall få en stor grej i halsen som ger kväljningar.

  Killar har sjukt lätt att kräva saker, som att det är eran rättighet att bestämma vad tjejen ska göra eller inte. Ni ska vara glad att ni får något överhuvudtaget.

  SvaraRadera
 8. Anonym 21:02 verkar ha allvarliga aggressionsproblem haha!

  SvaraRadera
 9. Just gotta love 21.02.. <3

  SvaraRadera
 10. Till 17 november 21.02: Vem sa att den som skrev menskommentaren är en tjej?

  SvaraRadera
 11. anonym 17e november: klena tjejer? nej, men vi vågar säga till att vi inte vill ha sperma i munnen. om killar slickar fitta så kan tjejerna suga kuk, inte nödvändigtvis svälja.

  SvaraRadera
 12. hahaha, anonym 17 november 2010 22:07 <3

  SvaraRadera
 13. Vart sprutar killen så att tjejen kan slicka upp det, på sig själv eller henne? Lite lättare om han sprutar på sig själv, om det hamnar på henne är det väl typ magen eller ryggen det hamnar på. Hur lätt är det att komma åt egentligen?..

  SvaraRadera
 14. Hejsan alla mina små barn, anonym 21.02 här!

  22:07:

  Jo, vi killar biter ihop. Ni tjejer är klena as som inte klarar av någonting. Så du menar att det finns lika många killar som inte gillar att slicka fitta, som det finns tjejer som gillar att suga kuk men inte svälja? You my very kind sir/lady, is retarded.

  Jag har inte smakat sperma så jag ska inte uttala mig i det hela. Men oavsett om något smakar bättre än något annat, så kan det fortfarande vara riktigt äckligt. Bara att det andra är lite mer äckligt.

  Jadu, du behöver inte svälja hela kuken. Det är ollonet som är känsligt. Räcker om du suger på det. Sluta titta så mycket porrfilm, det verkar inte vara bra för dig.


  23:06:

  Ja, det har jag. :)


  10:21:

  Ingen, jag bara antog det. Jag vägrar tro att den manliga rasen sjunkit så lågt att de börjar försvara våra slavar, dvs den kvinnliga rasen.


  10:21:

  Ja, klena tjejer. Jag vågar också säga till att jag inte vill ha sperma i munnen. Fast ni tjejer slipper äckligt kladd när ni suger kuk (om ni inte sväljer/tar det i munnen dvs). Förutom försattsen då. Fast den kan man lätt undvika.


  Over and out.

  SvaraRadera
 15. Haha du är fan min idol! :D <3

  SvaraRadera
 16. shit, nån är bitter för att han har en torrperiod...

  SvaraRadera
 17. Spruta den i pannan istället, jag och min kille provade det i morse ;) Det gick det oxå (A)

  SvaraRadera
 18. Jag och min flickvän brukar dela på det =) Är i inte så farligt!!

  SvaraRadera
 19. Nah, torrperiod skulle jag inte kalla det... Eller jag har inte fått ligga på en månad, så jo jag är väl i en torrperiod. Tur att min herr höger alltid ställer upp!

  SvaraRadera
 20. Adolf H: Så eftersom inte jag blir slickad så har jag enligt dig rätt att vägra svälja sperma?

  SvaraRadera
 21. brunetta: Alla har väl rätt att vägra svälja sperma? Det var inte det han säger. Han säger att man får fan offra sig lite ibland för att tillfredsställa sin partner, oavsett om partnern är man eller kvinna.

  Bäst är det ju såklart om man gör saker som båda går igång på, men ibland vill man mer.

  SvaraRadera
 22. Så killen blir inte tillfredsställd om man inte sväljer? Killen lär ju inte känna någon skillnad om tjejen spottar ut/inte tar i munnen/sväljer eftersom han antagligen inte har någon känsel i sperman.

  SvaraRadera
 23. Anonym 02:28 håller med

  SvaraRadera