Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

torsdag 4 november 2010

Slut på kärleken

Till: Fredde, min sambo
Sms: Jag har träffat en ny på mitt jobb. Men Fredde vet inget än och jag vill inte berätta. Det handlar ju bara om en kortvarig flört.
Svar: Haha, vad bra då vet jag!!!

Förklaring: Jag och min sambo hade ett dåligt förhållande och det drog mig till andra killar och på jobbet träffade jag en kille. Ville inte lämna fredde men ändå inte berätta det. Han fick reda på det ändå och lämnade mig.

/Siri

Felsms.com

9 kommentarer:

 1. Skönt att du blev dumpad din otrogna bitch!

  SvaraRadera
 2. mhm, håller med Puff. Fattar inte varför folk måste göra så mot andra -_-

  SvaraRadera
 3. Det är så hemskt med otrohet! Först gör man slut SEN kan man hålla på med andra killar/tjejer.. Att det ska vara så svårt att fatta -.-'

  SvaraRadera
 4. och så måste du skylla på att ni hade ett dåligt förhållande vilket drev dig till andra.. sånt brukar driva en till att göra slut, sen kan man se sig om efter andra. svårare än så är det inte:)

  SvaraRadera
 5. Billigt och fegt att skylla ifrån dig att det är dåligt i förhållandet som en orsak att dra dig till andra killar. Du förtjänar någon av din egen sort.

  SvaraRadera
 6. U go grrl! Fakka alla! Bara nyttit.

  SvaraRadera
 7. Hemskt sätt att få reda på det, men kanske lite tur det..

  SvaraRadera
 8. hoppas du får klamydia. Sporca puttana

  SvaraRadera