Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

söndag 21 november 2010

Snusk idag

Till: Mig
Sms: Lite snusk idag? Du väljer tema ;-) Kram Jonas
Svar: Eh... vem e du?

Förklaring: Fick det här smset av en helt okänd person som tydligen heter Jonas. Är det bara jag som är lite fundersam till att han först kom med snuskiga förslag och sen avslutade med kram? Och när han fattat att han skickat fel så försökte han faktiskt ragga på mig :/

/L

Felsms.com

7 kommentarer:

 1. nej det behöver man verkligen inte. gud vilken idiotkille! Bra att du dumpade honom.

  SvaraRadera
 2. en kompis till och mig har också fått udda sms från en Jonas, och sen när vi svarat att han skickat fel så har han börjat ragga... Udda..

  SvaraRadera
 3. Denna "Jonas" är en man som skickar runt arrangerade felsms. Ingen jävla aning om vem han är, men jag har råkat ut för samma sak och han skickade även en bild på sin jävla kuk. Det är fler än jag som varit med om det, finns andra "felsms" av honom på denna sidan. Har du kvar numret? Man kanske borde ta och anmäla fjanten.

  SvaraRadera
 4. Låter väldigt bekant... en kille vid namn Jonas skickade "fel" till mig också, och sedan när jag förklarat att han skickat fel började han ragga på mig också. Konstig kille!

  SvaraRadera
 5. Har oxå fått ett skumt sms från en kille som kallade sig Jonas. Såg även att en annan här hade skrivit om en kille som hette Jonas. Stalker?!

  SvaraRadera
 6. Eller hur! Denna "Jonas" är ett riktigt äckel, men en del nappar ju på det...

  SvaraRadera
 7. jag har oxå råkat ut för jonas, först fel sms och sen förl¨t, sen raggar han på en??? :O han sa att han bodde i göteborg och var 26 år, hel skumt och äckligt :O

  SvaraRadera