Felsms

Roliga sms

Efter en paus så har vi kommit igång igen. Vi tacker på förhand för alla sms och skärmdumpar som ni skickar in till oss.
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.comVill du skicka gratis sms från din dator? Klicka här Gratis sms

tisdag 16 november 2010

Sockerpulla

Till: Mig
Sms: Hejsan svejsan sötnos! Jag vill bara tacka för den underbara natten som vi spenderade ihop.. Du har så härligt skön fitta och du gjorde mig galet kåt! Göra om det i kväll igen? ;) puss på dig sockerpullan.
Svar: Ja, hejsan svejsan på dig själv. Jag tror nog att du har skickat galet fel, haha! För jag har inte en aning om vem du är. Men jag hoppas att ditt sms kommer fram till rätt sockerpulla tillslut. ;)
 

Förklaring: Jag låg och glodde på tv i natt när jag helt plötsligt fick detta sms från någon helt okänd. Jag fick mig ett gott skratt i alla fall. :) 

 Felsms.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Annons