Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

tisdag 9 november 2010

Sprutorgasm

Till: Kille på jobbet
Sms: Jag fick en sprutorgasm igår. Det var inte dåligt va???
Svar: Nej haha

Förklaring: Det här smset skulle till en kompis och tamefan inte till en kille på jobbet. Nu fick väl alla på jobbet höra! Fan...

/Cicci

Felsms.com

3 kommentarer:

 1. Grattis i a f... :)

  SvaraRadera
 2. Okej. Det finns två alternativ här;

  1. Flickebarnet ljuger rakt av och tycker att pinsamheten ligger i att hon inte tänkt att berätta för någon mer än kompisen som hon på daglig basis ljuger för. När hela jobbet vet blir det svårare att förklara hur det där gick till när de alla där vet att hon var solo i sovrummet kvällen innan.

  2. Flickebarnet talar sanning och är så äckligt stolt över sitt sexliv att hon med flit skickar "fel" för att alla ska få veta att det verkligen är så.


  Båda alternativen är lika patetiska.

  SvaraRadera
 3. Eller så är det så att hon skulle berätta det för en väninna och var väldigt glad över det.. Den chansen finns ju också. Personen ovan är nog bara avundsjuk för att han inte lyckas få dem tjejerna han ligger med till det.. Stackars sate..:)

  SvaraRadera