Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

lördag 20 november 2010

Ståfräs vid fel tillfälle

Till: Tjejen
Sms: Ursäkta mig för att jag fick ståfräs idag. Helt fel tillfälle. /Adam
Svar: Vem fan har du fått ståfräs med idag???

Förklaring: Jag skulle skicka till min tjejkompis som brukar massera mig. Helt plötsligt fick jag ståfräs när hon masserade mig och hon tyckte det kändes lite obehagligt eftersom hon bara masserar min kropp och inget annat. Men jag råkade skicka till min tjej och hon blev helt tokig, trodde att jag varit otrogen och en massa skit. Det blev en svår situation.

/Adam

Felsms.com

11 kommentarer:

 1. Det räknas också som otrohet, tönt!

  SvaraRadera
 2. Jag förstår att det blev en svår situation. Men jag hoppas för din skull att det löstes sig, en massage från en annan tjej är inge farligt i alla fall.

  SvaraRadera
 3. hur kan en massage räknas som otrohet? idiot...

  SvaraRadera
 4. hur fan kan vanlig massage räknas som otrohet? Då är ju en kram mer intimt...

  SvaraRadera
 5. "Det räknas också som otrohet, tönt!"

  Eh... hur då? Massage kan ju användas i otroligt många andra syften än just något sexuellt eller intimt. Man kan ju t ex bli masserad för att man är stel, eller har någon skada osv osv osv :)

  SvaraRadera
 6. om ni läser ordentligt så står det snoppmassage

  SvaraRadera
 7. "som BRUKar massera mig" alltså är det ingen han betalar och går till, lol. Varför kan inte hans tjej massera? Eeh säger jag bara...

  SvaraRadera
 8. @anon#1: Vad är det för fel på dig?

  @anon#6: Om du läser ordentligt så står det raka motsatsen till "snoppmassage"

  @Disasterpiece: Han kanske får massage av sin flickvän oxkså. jag ger och får ofta massager av både personer som jag är i ett förhållande med och som är utanför förhållandet precis som min flickvän gör samma sak. Det är inget konstigt med det. Dessutom måste man inte betala någon för att de ska ge dig en massage som kan få dig att slappna av.

  SvaraRadera
 9. @Disasterpiece: Om han inte tar betalt, kan det vara vänskapligt. Jag masserar ibland en kompis, och han har en flickvän? Och det är för att han har nackbesvär ibland, men orkar inte gå till en doktor. Så där finns jag :-)

  Bara för att du inte har några så bra vänner som kan massera dig, betyder inte det att vi andra har det.

  SvaraRadera
 10. Nej jag vill inte ha några vänner som masserar mig.

  SvaraRadera
 11. Hahah anonym1 jävla p12a

  SvaraRadera