Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

lördag 27 november 2010

Systemkamera

Till: Nadja min äldsta vän
Sms: Funderar på om jag skall lägga mina sparpengar på en systemkamera till Nadja när hon fyller år. Kan du något om sånna och kan hjälpa mig med råd?
Svar: Du är inte klok. Du får inte köpa en sån till mig. Jag är tacksam för bara ett sms med grattis men det där skulle vara för mycket.

Förklaring: Jag vill överraska min äldsta vän med en fin present men nu när jag skickade smset till henne så hade det inte varit någon överaskning. /Olivia

Felsms.com

6 kommentarer:

 1. Hej, jag köper min kompis.

  SvaraRadera
 2. Jag tror att du bara låtsades skicka fel. Vem köper en så dyr present till en kompis liksom?

  SvaraRadera
 3. Överraskningen skulle vara ifall du faktiskt köpte en nu när hon vet och du egentligen inte borde löpa en... Typ.

  SvaraRadera
 4. Hon tänker köpa en begagnad på blocket utan bildstabilisator och är 5.1 megapixel.. nu när hennes kompis ser det här så kommer hon avsluta vänskapen med henne..

  Det va ba hur ja tänkte lixom

  SvaraRadera
 5. men vad dömane ni är. vadå köper sin kompis? vill hon köpa en kamera så vill hon det! eller blir det något problem för er eller? skulle inte tro det.

  SvaraRadera
 6. Man kan inte köpa en vän man haft i hela livet :)

  SvaraRadera