Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

fredag 12 november 2010

Tänd på dig

Till: Mig (elev)
Sms: Komma över ikväll? Har alltid varit tänd på dig, den står rätt upp nu! Kom tack... ;)
Svar: Visste inte att du också känt såhär, jag kommer direkt ;')
 


Förklaring: Jag har alltid varit lite småtänd på min tio (typ) år äldre, manliga lärare. Egentligen skulle sms:et till hans tjej/särbo, men jag kom ändå och nu är vi älskare sen några veckor tillbaka<3 Ett felsms med härlig följd! ;')

 Felsms.com

27 kommentarer:

 1. Åh jag önskar att min lärare kunde skriva nåt sånt till mig x')
  Men det är lite mysko hur många elever som har sin lärares mobilnummer, för att inte tala om hur många lärare som har sina elevers inlagda.

  SvaraRadera
 2. Men gud så bra!

  SvaraRadera
 3. Man skriver väl inte "har alltid varit tänd på dig" till sin tjej?

  SvaraRadera
 4. Vet inte om du är kille eller tjej.

  Men hora är du. Grattis, du har förstört en relation.

  SvaraRadera
 5. ofta ? !! han kan fan bli stämd :O

  SvaraRadera
 6. Funkar killar verkligen så? Han är kåt, skickar till fel tjej men det går visst vägen i alla fall? Sms:et avslöjar ju inte egentligen att de har sex när hon kommer över men troligast blev det ju så.

  Vidrigt gjort när han har tjej oavsett om de är särbos eller ej.

  SvaraRadera
 7. Din lärare har ditt nummer inlagt i sin mobil.
  Du har din lärares nummer inlagt i din mobil.
  Du vet vart din lärare bor.

  Fake.

  SvaraRadera
 8. anonym 15.37; det är inte så jävla konstigt att läraren har en elevs nummer och tvärtom, jag har alla mina lärares nummer och dom har mitt för att jag går i en mindre skola där man har närmare relation än på många andra skolor. du har ingen aning om hon också gör det? mupp!

  SvaraRadera
 9. jag vill tillrätavisa anonym 15:37 att sin lärares nummer inlagt är vettigt men annars håller jag med

  SvaraRadera
 10. Anonym (12 november 2010 15:37)

  Gå hem och sov troll-boy.

  SvaraRadera
 11. Fyfan vad vidrigt. Och btw, hur kan läraren bli stämd? Eleven kan lika gärna gå på gymnasiet och vara myndig, då kan du inte göra ett piss. Idiot, tänk med hjärnan och inte något annat.

  SvaraRadera
 12. Fyfan vad fittigt, av dej alltså. Seriöst, om han är 10 år äldre? Hur fan tänker du egentligen? OCH han har redan flickvän. Party killer.

  SvaraRadera
 13. Finns det inte nån lag som säger att lärare inte får ha sån relation med en elev eller nåt då?

  Tycker oxå detta lät hemskt ...

  SvaraRadera
 14. det är ju läraren som är ett svin, och att han är tio år äldre är väl inte så farligt.

  SvaraRadera
 15. tror det har att göra med att päronen inte vill att man ska manipulera eleverna eftersom man sitter i en maktställning, läraren ska vara en förbild och elever ser upp till de och detta får de inte utnyttja. Sen kan det ses som prostitution för bättre betyg.

  Skolorna ser inte bra på det helt enkelt, hurvida historien är sann kan jag inte uttala mig om.

  SvaraRadera
 16. 1. Det behöver inte ens vara en grund-/gymnasieskola. Kan ju lika gärna vara folkhögskola/KY eller liknande med elever som kanske är 25+

  2. Oavsett elevens ålder är det helt förkastligt att som lärare göra vad som påstås ha skett. Googla otillbörligt utnyttjande av beroendeställning. Lärare är medvetna om detta och min slutsats blir därför att detta är fake.

  En reservation: det kan ju ha skett dagen före termins-/kursslut, strax efter terminsslut eller liknande (då man fortfarande refererar till varandra som elev/lärare) och att de fortsatt ses när de inte längre har en lärar-elevrelation. Då är det väl inte så mycket att säga.

  SvaraRadera
 17. anonym 15:37
  jag har min lärares nummer inlagt
  jag vet vart min lärare bor
  tror nästan att han har mitt nummer inlagt. ;)

  SvaraRadera
 18. tycker det här ser ut som världens mest ihopfejkade felsms.

  SvaraRadera
 19. They see me trollin'...
  "Har alltid varit tänd på dig" skriver man ju knappast till sin flickvän. Åtminstone inte i det sammanhanget

  SvaraRadera
 20. > Fyfan vad vidrigt. Och btw, hur kan läraren bli stämd?
  > Eleven kan lika gärna gå på gymnasiet och vara myndig,
  > då kan du inte göra ett piss. Idiot, tänk med hjärnan
  > och inte något annat.

  Jag vet inte vad jag tänker med, men jag vet att vi i Sverige har en utomordentlig lagbok, där du kanske skulle kunna intressera dig för BrB 6 kap. 3 § som har ensamrätt att få tala om sexuellt utnyttjande.

  SvaraRadera
 21. Grattis <3 jag har också inlagda lärarnummer och regelbunden smskontakt med iaf en av dem. Angående ålderskillnaden, jag avundar dig som lyckats haffa en äldre man under längre tid än en natt :D

  Till alla negativa till detta, lagboken säger att intima lärar/elev-relationer är illegala om eleven är under 15 ("byxmyndighetsåldern") och om läraren befinner sig i en maktposition, man kan ju vara en lärare på samma skola men inte undervisa eleven i fråga. Och oops, jag har varit på krogen med mina lärare, är det också äckligt?

  SvaraRadera
 22. Anonym 15:37.
  Jag har flera av mina lärares privata nummer inlagda på min mobil och de har mitt inlagt. Jag har haft OTROLIGT stor användning av att ha just mina lärares nummer inlagda.
  Och Jag vet var flera av mina lärare bor, då de för det första har talat om det för mig. Och jag har varit hemma hos dem.

  Jag tycker du ska tänka steget längre, jag går te x på en mindre friskola där alla känner alla på hela skolan, vi har en otroligt bra relation med våra lärare. Och till och med lärare och rektorer säger att det blir lite av en "kompisstämning" mellan alla på skolan, eller att vi är en enda stor familj.

  Visserligen låter detta ganska osannolikt, men det är inte osannolikt att man har lärares nummer, dom har mitt och att man vet var de bor.!!

  SvaraRadera