Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

onsdag 1 december 2010

Åh herregud

Till: Mamma
Sms: Åh herregud, herregud... Missade att ta mitt mini-piller för några dagar sedan, glömde bort det och hade sex med ******* igår fast man ska vänta i en vecka! Plus att jag ska ha ägglossning nu... Vadfan ska jag göra? ******* är inte redo för barn just nu... Jag är bara 18 förfan!
Svar: Men gumman, du ska nog se att det löser sig. Kram mamma.

Förklaring: Smset skulle till min bästa vän, och inte till min mamma. Inte pinsamt, men inte blev saken bättre... Och innan ni skriver massa skit kan jag påpeka att jag är i ett fast förhållande med ******* och vi bor även ihop.

/Virrpannan V

Felsms.com

26 kommentarer:

 1. Är man så virrig borde man inte få ha sex och få barn, tänk om man virrar bort ungen?!

  SvaraRadera
 2. Jag är bara 18? BARA 18? Alltså vuxen och utflugen men fortfarande inte redo att vara vuxen. Kanske bäst att flytta hem igen?

  SvaraRadera
 3. Du är 18. Det finns inga fasta förhållanden där.

  Och du borde ändå veta bättre... ;)

  SvaraRadera
 4. Haha, om du inte hört talas om "dagen efter piller" så är du nog inte gammal nog att ha sex till å börja me xD

  Sen kan du vara lugn, det går inte så enkelt att bli med barn. Jag slutade med p-piller för fyra år sen, är 26 år, har bott ihop med en kille i fem år och vi har försökt få barn i fyra år, haft sex på ägglossningen och ändå har det inte hänt nåt xD

  Iof så skaffade jag en ny kille för ett halvår sen och vi började genast, så efter att ha haft sex på ägglossningen i fyra månader så blev jag gravid. Så det går inte så enkelt som du tror!

  SvaraRadera
 5. Dagenefterpiller finns gratis på UMO.. Eller Apoteket. Dessutom är riskenintebså stor om du tagit minipiller en längre tid.....är inte hela världen att bli på smällen.. Knulla hårt, livet är kort, det finns abort.

  SvaraRadera
 6. dagen efter-piller kanske?

  SvaraRadera
 7. JÄVLA HOOOOOOOOOOOOOORA

  SvaraRadera
 8. Men herregud.
  Vissa av er som kommenterar är ju fan patetiska.
  Alla missar ett piller någon gång, tro mig.

  För det andra så är jag emot abort (när det gäller min egna kropp) och ett dagen efter piller hann jag inte skaffa..

  Men, jag är inte gravid så kan fortsätta studera och skaffa barn när studierna är klara.


  Ps. Du som sa att jag inte var redo för att vara vuxen för att jag var orolig över att vara gravid. Det är just det jag är, jag vill ha en utbildning först, det är ansvar, och jag är så mycket mer vuxen än dig (:

  / V

  SvaraRadera
 9. Haha, det är fan läskigt att ni orkar kommentera sådär! Ni tror inte hon är mänsklig och kan glömma? Hoppas ni glömmer något viktigt också :P

  SvaraRadera
 10. Anonym 17:37
  JÄVLA TÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖNT :)

  SvaraRadera
 11. Ni bara måste snacka skit om det?
  Alla är inte redo för barn, och alla tänker olika om den saken. Hon vill väl leva sitt liv först INNAN hon skaffar barn.

  Tänk lite längre än vad era jävla näsor räcker, tack.

  SvaraRadera
 12. Anonym 15.53: Om inte du vet att man faktiskt kan bli gravid av att ha oskyddat sex en gång (även fast risken/chansen inte är så stor) så är du nog inte gammal nog att ha sex du heller.

  SvaraRadera
 13. 16.08 "Knulla hårt, livet är kort, det finns abort." - så klockren!

  SvaraRadera
 14. vadå hora? hon tar ju inte betalt för att ha sex me någon annan.
  tänk efter innan du skriver ngt din p12
  du vet inte ens va hora e för ngt :S

  SvaraRadera
 15. Anonym 15:53; Ni var kanske inte kompatibla helt enkelt, killen som du först bodde i fem år med..

  SvaraRadera
 16. 1 december 2010 15:53

  Hahaha, vad pratar du om?? Det kan ju visst vara så enkelt att bli gravid. Man kan ju bli gravid efter att ha haft sex en enda gång! Jag tror inte riktigt att du vet vad du pratar om.

  SvaraRadera
 17. Kan någon säga till mig varför hon är en hora för jag fattar verkligen inte? Om man får ut att hon är en hora av sms:et då borde man verkligen ta och kolla upp sin hjärna!

  SvaraRadera
 18. Till anonym 15:16
  Inte redo att vara vuxen? Hon behöver väl fan inte ha vilja ha barn för att räknas som vuxen! Hon tycker väl att 18 år är för tidigt för henne, jag förstår inte varför hon ska flytta hem igen.
  Och till Tomas: Håll käften din besserwisser!

  SvaraRadera
 19. Jag förstår dig tjejen, jag blir småstressad av att mensen är sen... Och jag går på p-piller. Man får vara det när man inte vill ha barn ännu! Jag är också mitt i studierna och vill hinna med lite annat innan jag vill ha barn...det hinns med senare. Och jag gillar att din mamma är så stödjande, det är min med! =) Lycka till med studierna!

  SvaraRadera
 20. Schysst och sympatisk morsa, var det jag noterade ;)

  SvaraRadera
 21. 2 december 2010 13:37
  Tiden på dig ftw.

  Sen du som påstod att det är svårt att bli med barn. Det är från person till person.. Så jag tror inte riktigt du förstår detta med graviditet. Inte för att jag påstår att jag är världens bästa. Men men. Tänk efter lite.

  SvaraRadera
 22. Varför håller alla på kommenterar enmassa skit? Är hon ansvarslös när hon glömmer ETT piller? Är hon omogen om hon inte känner sig redo för barn?

  SvaraRadera
 23. Varför hon blir kallad hora är för att folk trollar. Och anledning till att folk trollar är för att hon ber så fint om det. "Och innan ni skriver massa skit kan jag påpeka att jag är i ett fast förhållande med ******* och vi bor även ihop.".
  C'mon, hur kan man inte bli frestad att kalla dig hora när fallet uppenbarligen inte är så!!!! Sluta bry dig så mycket, annars komemr det bli ett tufft liv.

  SvaraRadera
 24. Det kan vara förbaskat lätt för vissa att bli gravid och tvärtom för andra, det beror ju på både mannen och kvinnan.
  Jag har blivit gravid 2 gånger. En ut av gångerna sprack kondomen och då lyckades jag bli gravid. Så det kan vara lätt att bli gravid. Så jag tycker inte någon ska säga att det är jävligt svårt, då kanske dom ignorerar att hon KAN ha blivit med barn och då hinner man kanske inte göra abort för dom som ska det, eller så kanske man håller på att dricker och röker m.m.
  SOM SAGT, det beror helt och hållet på mannen och kvinnan hur bra dom har det där nere!

  SvaraRadera