Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

måndag 27 december 2010

Åkes kulor

Till: Mig
Sms: Hejhopp !Är du på jobbet? Jag kom på att jag nog glömt att fråga hur det har gått med Åkes kulor! Har han båda på plats nu? Han ser ju jättefin ut på bilderna tycker jag:-)! När blir det premiär för att visa upp honom? Hoppas att allt är bra förövrigt! Kram
Svar: Inget

Förklaring: Jag brukar få lite fel sms från den här personen och man blir alltid lika förvånad över innehållet

/Kiwi

Felsms.com

9 kommentarer:

 1. Verkar inte vara så konstigt. Förmodligen uppfödare/utställare av hundar eller katter. Åkes kulor = testiklarna som åkt ner på plats.

  Du har inte funderat på att vara rak och förklara för människan att hon har fel nummer, så slipper hon ju skicka fel fler gånger?

  SvaraRadera
 2. det lär ju gälla en katt- eller hunduppfödning, inget konstigt med det

  SvaraRadera
 3. 99 % säker på att detta handlar om en hund. Vi diskuterade nämligen samma sak när vi skulle kastrera den äldsta. Men priset för ett par nya syntetiska kulor var lite väl högt..

  SvaraRadera
 4. Åke är en hund skulle jag tro :)

  SvaraRadera
 5. Håller med ovanstående personer. Det hela handlar med största möjliga säkerhet om en utställningshund/katt som blivit kastrerad, och kanske även fått syntetiska kulor för att det ska se så bra ut som möjligt.

  SvaraRadera
 6. Fast anonym ett och två; Han sa aldrig att det var konstigt.

  SvaraRadera
 7. Frida: men han sa ju att han blir förvånad varje gång han får ett sms av det där numret så det borde väll betyda att han tycker det är lite konstigt?

  SvaraRadera
 8. Hon blir nog förvånad över att de fortsätter skicka felsms till honom då han inte verkar svara på de?

  ingen han, en hon gissar jag på att det är då hennes namn/smeknamn är Kiwi.

  SvaraRadera
 9. Åke är troligen en ung hund som inte alls blivit kastrerad utan att bara en kula trillat ner i pungen vid leverans och att h*n som skickat undrar om den andra trillat ner ;)

  SvaraRadera