Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

måndag 6 december 2010

Är du 14 eller 30

Till: Alicia (killen jag va meds tjej)
Sms: Hej sötnos, jag blev lite sen, ha varit med Hampus du vet Alicias kille, fyfan vad bra han va i sängen! kommer till festen så snabbt jag kan.. pussar
Svar: Förlåt?, hur jävla gammal är inte du? fan är du 14 eller är du 30`? trodde 30 åringar inte snor andras killar. Men du kan få honom han e singel redan ikväll + att jag behåller Tilde hos mig så ni ha barnfritt.! Och mig behöver du aldrig höra av dig till igen. tack
 

Förklaring: Vi hördes aldrig mer för Alicia och Tilde (dottern på då 3 månader) flyttade till Härnösand och vet inte om dem e kvar, jag o Hampus väntar iallafall vårat andra barn tillsammans och är lyckliga, men saknar Alicia väldigt mycket.
 /Emma

  Felsms.com

38 kommentarer:

 1. Dålig svenska, hoppas barnen inte tar efter er dåliga svenska!

  SvaraRadera
 2. Din vidriga kvinna!

  SvaraRadera
 3. Fy fan vilka svin du och killen är. Hoppas du får en nyårsraket i arslet.

  SvaraRadera
 4. Det är så fel, hemska människor ni är

  SvaraRadera
 5. Usch, du tog inte bara hennes kille utan också en liten flickas pappa? Han gjorde också fel såklart, men du visste också att han var upptagen och hade barn.. Fult, jävligt fult. Han kanske gör samma sak mot dig som mot henne, en gång otrogen alltid otrogen..

  SvaraRadera
 6. Du är vidrig som en människa och ingen rationalisering i världen kan få dig att framstå som bra. Jag vill inte önska något ont men jag hoppas på att du råkar ut för nåt som får dig att känna dig precis som hon gjorde när ni kn****e över henne.

  SvaraRadera
 7. Tror du Hampus är dig trogen?

  Håll extra koll på din bästa vän...

  SvaraRadera
 8. sten sture den äldre6 december 2010 16:27

  lite taskigt och slampigt sådär...
  Vidriga människa

  SvaraRadera
 9. fy fan vad dåligt av dig.

  SvaraRadera
 10. Wow, vad fittigt av er, låter inte så jävla moget heller.

  SvaraRadera
 11. Hur kan du förvänta dig att han ska vara trogen mot dig och inte göra samma sak?

  SvaraRadera
 12. Rätt åt dig din fan.

  SvaraRadera
 13. jävla slampa , hur fan kan man göra ngt sånt ?

  SvaraRadera
 14. Altså Hampus har inte sett sin dotter efter det?? vad fan?? Kanske inte the father of the year award for him.

  Eller did he try? I don't believe that a woman and a baby can disappear in Sweden.

  SvaraRadera
 15. Men för satan! Lär dig svenska. Detta är ju helt obegripligt. Börjar du blogga har du en strålande karriär framför dig, då ingen som bloggar kan skriva korrekt svenska.

  SvaraRadera
 16. jävla idiot, vem gör sånt? ÄCKEL

  SvaraRadera
 17. "killen jag va meds tjej"
  hahahahahaha
  "meds"

  SvaraRadera
 18. Har han varit otrogen med dig kan du vara jävligt säker att han kommer vara otrogen mot dig också

  SvaraRadera
 19. "killen jag va meds tjej"

  Jag fattade inte vad som menades med detta förrän jag läste detta felsms 3:e gången...

  SvaraRadera
 20. jag tycker det var fittigt, men hur kan kan tycka att hon är värre för att hon visste att han var upptagen?._. WTF? Det är väl i så fall värre av honom, lite självkontroll bör man väl ha om man har partner och barn?

  SvaraRadera
 21. det är nåt som inte stämmer "jag o Hampus väntar iallafall vårat andra barn tillsammans och är lyckliga, men saknar ALICIA väldigt mycket"?? Alicia var ju exet och jag tvivlar starkt på att exet på något sätt skulle saknas i en sån här situation! fake..?

  SvaraRadera
 22. Hoppas ni dör ensamma och hatade

  SvaraRadera
 23. ÄCKEL ÄCKEL ÄCKEL ÄCKEL!!! Vidriga människor det finns alltså.

  SvaraRadera
 24. underligt att ingen ännu har kommenterat om att mannen som var otrogen borde dö. men det kanske beror på att det är just en man det rör sig om. och förresten, don't feed the troll.

  SvaraRadera
 25. Det här kan inte stämma, en trettioåring som uttrycker sig så jävla illa? Obehagligt.

  SvaraRadera
 26. Jösses... Hatkommentarer från helvetet..... Det råkar vara som så att det alltid finns två sidor av myntet.

  SvaraRadera
 27. FY vilken otroligt vidrig människa du är, han med för den delen. Det ni gjorde gör vanliga människor illamående. Hur fan tänkte du egentligen? Det är fullkomligt ofattbart att sno någon annans pojkvän/flickvän, men NÄR DE HAR BARN TILLSAMMANS?! SÅ jävla äckligt. Hoppas ni separerar och att båda lever ensamma resten av livet så att ni får känna på hur det känns att ingen har hänsyn till era känslor. Svin.

  SvaraRadera
 28. Jaaaa mata trollet!

  Förlåt, white trash-trollet ska det vara.

  SvaraRadera
 29. Alltså Sheeeit. Måste bara erkänna detta!!! Stallion Hampus körde mig hela natten igår, i lördags ("när han träna"), i fredags ("när han va på möte"). Så ...sorry Emma-gumman. DU får nog ta o flytta dina pinaler o två ungar innan jul. Puss.. och igen asså...sorry. Shit happens du vet! /A

  SvaraRadera
 30. Hur kan ni tycka att tjejen gör mest eller åtminstone lika mycket fel i denna situation? Nu förtäljer ju inte historien hur nära varandra Alicia och Emma stod varandra innan detta hände, men innan vi eventuellt får veta att de var "bästa vänner" så är det väl för fan Hampus som har lovat Alicia trohet och inte Emma.

  Jag förstår om man inte reagerar så rationellt i denna vidriga situation, men om min pojkvän skulle bedra mig så skulle det inte vara många människor som han skulle kunna välja att vara det med som jag skulle känna mig i närheten lika sviken av som av honom.

  Jag var på festival för några år sedan (innan jag träffade min pojkvän naturligtvis) och en kille i ressällskapet var otrogen mot sin flickvän (och tillika nybliven mamma till deras barn) med mig. Hans flickvän har jag träffat som hastigast ett fåtal gånger och ingen av oss har någon relation till den andra, jag menar inte att det jag gjorde var rätt för det (lika lite som det är rätt att sitta och snacka skit om en ytlig bekant i lunchrummet exempelvis) - men det som jag gjorde kan väl inte på något sätt jämföras med det svek som han utsatte henne för?

  SvaraRadera
 31. Alexandra: Exakt, men vi i sverige verkar ju fortfarde leva i någon jävla 1800tals tro, där allt kvinnor gör är hemskt och de förtjänar dödsstraff för de, medan mäns handlingar förklarar man med att män har någon genetisk drift till allt de gör.

  SvaraRadera
 32. Att alla skriver hemska saker till kvinna är förmodligen för att kvinnan skickade in felsmset.. hade mannen skickat in det hade vi skrivit om honom, men nu är inte det fallet. Klart mannen va ett elakt svin som borde hamna i helvetet men eftersom inte han skickat in det eller kanske inte ens vet om det skriver man till kvinnan som faktiskt skickat in smset. !

  SvaraRadera
 33. Ni är lyckliga? Skaffar barn med en kille som skiter fullständigt i hans andra dotter Tilde? FYFAN vidrig människa du är. Jag hoppas han lämnar dig för någon annan.

  SvaraRadera
 34. Hur i helvete kan man skriva så? Dessutom att du är "lycklig nu" det var ju bra för dig... men du verkar ju skita i andras känslor? Tur att det tog slut mellan er, för en sådan som du orkar fan ingen med.

  SvaraRadera
 35. Jag tkr det är väldigt fegt att majoriteten av alla som skriver in hatkommentarer gör det anonymt. Det är illa nog att skriva massa elaka saker om någon man inte känner på internet men att dessutom inte våga stå uppför det tillräckligt för att sätta ut någon form av namn känns väldigt moget!

  SvaraRadera