Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

torsdag 9 december 2010

Asså fyfan

Till: Pappa
Sms: Asså fyfan vad matilda är bra i sängen hon sög av mig as gött :)
men säg inget till någon! Låva..
Svar: Nu kommer du hem genast så pratar vi om detta.. Du är ju bara 12 år. Du är ju inte byxmyndig än!


Förklaring: Skulle skicka till min bästa kompis men det kom till pappa...
fick utegångs förbud och allt han pratade med hennes föräldrar och allt!

/Kevin

Felsms.com

46 kommentarer:

 1. fan, om man e 12 år så skyll dig själv....

  SvaraRadera
 2. hahahha, rätt åt dig! hur gammal var Matilda?

  Killen me skillen kirrar BJ när man är 12bast :P

  SvaraRadera
 3. fan, status på det du! :d

  SvaraRadera
 4. åhh, önskar att jag hade förlorat min oskuld när jag var 12 :(

  SvaraRadera
 5. ofta han är 12 år, nu känner jag mig rätt så efter och töntig

  SvaraRadera
 6. HAHAHAHA, made my day.

  SvaraRadera
 7. Myttarn jävla p12

  SvaraRadera
 8. TOLV ÅR?!
  Vart är världen på väg?

  SvaraRadera
 9. Jävla tööööönt som tror att någon tror på det här

  SvaraRadera
 10. Ja dröm vidare du, lille pojke.

  SvaraRadera
 11. det märks att du inte gammal. kan inte ens stava rätt.

  SvaraRadera
 12. Asså äckliga unge du är TOLV!

  SvaraRadera
 13. det stämmer nog, min polare gjorde det när han var 12. det säger han iaf, men han brukar inte ljuga vad jag vet

  SvaraRadera
 14. klart som fan att man får ha sex om man är tolv oavsett om man är byxmyndig eller inte. Finns ingen lag som hindrar än från det. Lagen hindrar endast äldre att ha sex med barn under 15 år och inget annat.

  Sedan att killen var 12 år är ju inget att hurra för!

  SvaraRadera
 15. Tycker det är synd att barn ska bli "vuxna" så fort. Och jag är själv knappast någon gammal stofil med mina 21 år, så det handlar inte om någon generationskrock.

  SvaraRadera
 16. De är ju inte olagligt för 2 tolvåringar att göka,^^

  SvaraRadera
 17. Verkar som om många här är lite avis.

  Galet skön lirare!

  SvaraRadera
 18. hahaha fyfaaaaan. tolv år?! fruktansvärt vidrigt, på riktigt. jag var 15 och är 20 nu, ångrar det åt helvete så mycket för att det kändes för tidigt. när jag väl skaffar barn lär väl sexdebutsåldern har dragits ner till runt 8 år? FYFAN SÄGER JAG BARA. VIDRIGA UNGAR. leker man inte fortfarande med bilar osv. när man är 12?!

  SvaraRadera
 19. HAHAHAHAHHAHAAH "Låva"

  SvaraRadera
 20. men ni är ju tröga som kommenterar. uppenbarligen är det nån tönt som inte vågar erkänna att han egentligen är minst 16-17 när han blev av med oskulden. skryta om sex, herregud

  SvaraRadera
 21. 12? detta e sååå fejk -.-

  asså kära nån!

  inte ens jag och min kille håller på sådär -.- och vi e 12 och 13

  såå löjliga ungar det finns asså -.-

  SvaraRadera
 22. Tycker det kommer mer och mer på denna sidan som verkar vara påhittat. HOPPAS detta oxå är det, är ju fan skrämmande. Lek med lego istället lilla skitunge och behåll byxorna på.

  SvaraRadera
 23. 12 år?! usch.. när jag var tolv lekte jag...

  SvaraRadera
 24. Men detta måste vara ett skämt!

  SvaraRadera
 25. Do you smell that gentlemen?
  It's a troll.

  SvaraRadera
 26. hörru p12, man ska inte ljuga.
  I call trollin' on this one!

  SvaraRadera
 27. jävla töntar, vill han ha sex när han är 12 får han väl ha det vadfan ska ni lägga er i om det för?

  idioter

  SvaraRadera
 28. jag tog min bruds oskuld när hon var 12 och jag 13

  SvaraRadera
 29. Åh vad tröttsamt det är med alla dessa uppgjorda felsms.

  SvaraRadera
 30. herregud, varför ska man INTE kunna ha sex när man är 12 år?! jag är 13 år och blev av med den i år, innan jag fyllde 13, alltså var jag 12 jag med. det är för fan inte omöjligt, det behöver inte va fejk bara för att han skrev att han var 12? om han hade skrivit att han var 15+ hade ni inte reagerat så här, töntar.

  SvaraRadera
 31. ^win (Anonym: 10dec, 09:56)

  SvaraRadera
 32. Ganska pinsamt att du är 12 år. Ditt felsms var säkert något du tänkte ljuga om för en kompis också :) Patetiskt. Väx upp.

  SvaraRadera
 33. Har du inte fått hår på göken ska du fan behålla kallingarna på, du är långt ifrån mogen -.-

  SvaraRadera
 34. Vad sög hon på? :D

  SvaraRadera
 35. Som någon annan sa

  MytarN nummer 1

  SvaraRadera
 36. *Sillypan ♥ sa...
  12? detta e sååå fejk -.-

  asså kära nån!

  inte ens jag och min kille håller på sådär -.- och vi e 12 och 13

  såå löjliga ungar det finns asså -.-*
  Hahaha omg.. vem fan bryr sig om dej o din pojkvän? Och vaddå "såå löjliga ungar det finns asså" ?? Förfan väx upp, det finns en del ungar som har sex vid 12 årsåldern

  SvaraRadera
 37. jag hade sex första gången när jag var tretton? Alltså, med en tjej då, (jag själv är tjej) Så det är väll inte omöjligt? Men i det här fallet lät det som en myt.

  SvaraRadera
 38. Hahah men shit, vem bryr sig om ni hade sex när ni var 15 eller så, Om han var redo så var han väl fanimig det..Big ups om du lyckades med detta som en p12a fan hahah även om jag tror att detta är ett litet mountain TROLL!

  SvaraRadera
 39. när jag va 12 kolla jag på pokémon

  SvaraRadera
 40. HAHAHAHAHHAH
  jag fick reda på hur man gjorde barn när jag var 12, jag visste inte ens vad sex var.

  SvaraRadera
 41. Jag gjorde det när jag var 12, hon 13. Inget konstigt med det.. Var tsm 2 år efter, otrohet från bådas sidor o shiet.. Inget konstigt med det, men känns sjukt när man tänker tillbaks. 12 år är jävligt litet alltså.

  SvaraRadera
 42. om detta mot all förmodan är sant är antagligen tjejen också liten och tänkte att det är moget och coolt att ha sex, alternativt är hon väldigt osäker.
  frågan är också om man kan avgöra om någon är bra i sängen när man är 12, förmodar att man inte har mycket att jämföra med.
  men lille pojk, om du läser detta, vad är det för idé att skryta om det är anomymt?

  SvaraRadera
 43. Ja nu sätter moraltanterna igång!

  Barn rör både sig själva & möjligen andra barn sexuellt redan i unga dagisåldern, helt naturligt. Biologiskt är det inget konstigt med att ha sexuella relationer i tidig pubertet. Så länge det är med en någonlunda jämnårig & frivilligt är det inget fel att experimentera då sex varken är "fult" eller endast för fullvuxna människor, man är inte mindre barn för det.

  SvaraRadera
 44. Jag mår illa!
  Ja, barn blir sexuellt nyfikna men snarare på det planet att de inte "kan" hantera det. Nej, jag tycker verkligen INTE barn ska ha sex hur redo de än "känner" sig. Jag kommer ihåg att jag umgicks med äldre ett tag som liten och de hade sex så jag trodde att jag verkligen ville ha det som 12-14 åring. Nu är jag jävligt glad att jag endå aldrig hade det så pass tidigt. Hatar att generalisera men jag tycker man absolut ska vänta till minst 15 finns trots allt en anledning till att det heter byxmyndig trots att man inte kan straffa två 12 åringar som har sex med varandra... Vänta längre än du tror..

  SvaraRadera
 45. Haha, de flesta tolvåringar jag har träffat vet inte ett jävla skit om sex. Så uppenbarligen är det nån som har skickat in det här "felsmset" och väntar på att folk ska kommentera.

  SvaraRadera