Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

onsdag 8 december 2010

Den minsta någonsinn

Till: Mammas sambo
Sms: Guuuuud, haha när min mammas sambo hoppade ur duschen så råkade jag se hans "SNOPP" eller vad man nu ska kalla det. Det var den minsta någonsin. Jag fattar inte hur mamma kan tycka det är skönt att ha sex med en som har världens minsta penis.... Dels tycker jag synd om honom, han kanske inte ens får upp den. HAHA. Jag ringer dig ikväll. Pusss
Svar: Ursäkta! Förstår du inte hur sårad jag blir när du skriver så? Jag antar att detta smset inte skulle komma till mig ..Senast igår köpte jag den där vinterjackan som du tjatat om hur länge som helst. Jag hoppas du vet att jag är väldigt ledsen, . Vi får prata om det när du kommer hem.

Förklaring: DETTA var de pinsammaste jag gjort i mitt liv,. Smset skulle vara till min bästa vän. Gud vad jag skämdes


Felsms.com

25 kommentarer:

 1. lite otur,, hahahhxD

  SvaraRadera
 2. I guess she's so young she doesn't know that they can grow much for erection..

  SvaraRadera
 3. Han kanske duschade kallt...?

  SvaraRadera
 4. Retard... Lär dig hur kroppen fungerar. Cpunge

  SvaraRadera
 5. Oj, det var en tjej som inte visste mycket om lemmar.

  SvaraRadera
 6. hahahaha.. lite mer noga kan man väl vara när man skickar ett sånt sms??

  SvaraRadera
 7. Bruden är så korkad att hon inte vet om att kuken består av sväll kroppar dvs hur den ser ut efter en dusch har inget med hur den ser ut i erigerat tillstånd, finns det inte biologi som skolämne längre ?

  SvaraRadera
 8. de är ofta att dom som har små penisar slaka har väldigt stora i stånd..

  SvaraRadera
 9. de brukar ofta vara så att dom som har liten snopp slak, brukar få väldigt stor i stånd.

  SvaraRadera
 10. feeeeeeeeeeeeeett synd xd

  SvaraRadera
 11. Mog1 flicka_98 som tror kuken är allt (y)

  SvaraRadera
 12. den var la liten för den såg dig

  SvaraRadera
 13. Om man ska vara häftig och lägga en kommentar på engelska så är det nog bäst om man först lär sig engelska...

  SvaraRadera
 14. hahaha ja hon fattade inte att den blir större vid erektion!! hahahaha

  SvaraRadera
 15. "Om man ska vara häftig och lägga en kommentar på engelska så är det nog bäst om man först lär sig engelska..."

  Håller med!

  Sen hade det varit mycket coolare på tyska.

  SvaraRadera
 16. Haha, mitt ex hade en liten kotte till penis, men när vi rumlade runt växte den till en rejäl falukorv nästan.... :P

  SvaraRadera
 17. @ Anonym 01:17
  Personen kanske var från Finland och ansåg sig själv vara sämre på att uttrycka sig på svenska än på engelska

  ...eller bara en skitunge. Vad vet jag.

  SvaraRadera
 18. Den snubben kommenterar ofta här på felsms, och väldigt ofta blandar han in engelskan...ascoolt -.-'

  SvaraRadera
 19. Jävligt elakt skrivet! :( Jag hoppas att du lär dig en läxa nu din dumma unge! Personligen har jag omkring 17-18 cm, så jag tar inte åt mig personligen, men det är taskigt av henne att skriva så och inte inse att den kan bli mycket större. Däremot har jag tyvärr haft svårt att få upp den vilket inte är något att skoja om. Eller okej, kanske lite. Ingen undrar varför jag är anonym, va? ;P

  SvaraRadera
 20. Anonym sa...
  Den snubben kommenterar ofta här på felsms, och väldigt ofta blandar han in engelskan...ascoolt -.-'

  skaffa ett liv ist för att hålla koll på alla på felsms

  SvaraRadera
 21. alltid så kul att läsa era kommentarer. Om det handlar om en för liten snopp så äre alltid killarna som typ "omogna unge" osvosv. Och sen näre är en kille som äger en tjej eller något sånt så kommenterar alla killar, tillbaka till köket, ägd tjej. Även om det är skämt så.. ah lite roligt :)

  SvaraRadera
 22. anonym 01:32:
  håller med! samma när en kille är otrogen, då är han minsann ingen hora som borde skjutas:P

  SvaraRadera
 23. jag fick ont i hjärtat.. fruktansvärt taskigt av dig att ens berätta för någon..

  SvaraRadera