Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

söndag 26 december 2010

Dina ben

Till: Killkompis i skolan
Sms: Dina ben är håriga!!!
Svar: Jag är kille ... och när såg du mina ben? O.o

Förklaring: Pinsamt som in i helvete.. Jag och min kompis satt och sms drev med varandra och ba för en stund la jag bort mobilen, svarade alltså inte på hennes sms. När jag skulle svara hamnade smset hos en av dom absolut hetaste killarna i skolan och om man vill ha han på fall ska man väl ändå inte snacka om håriga ben kanske (a)

Felsms.com

1 kommentar: