Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

söndag 26 december 2010

En stock till jul

Till: Josefin
Sms: Fan, man skulle önskat sig en stock till julen ändå, börjar bli desperat. Jag får ju av brorsan, men jag gillar inte grov! Jaja, det ordnar sig väl imorgon! Haft en trevlig dag? :) puss!
Svar: Ursäkta? visst, din bror är trevlig, men inte såå trevlig!!

Förklaring: Haha! Jag glömde mitt snus hemma när jag reste till föräldrarna för att fira jul, det enda som fanns att tillgå var min brors snus, som är av märket GROV, vilket jag inte gillar. Därför tänkte jag att det hade varit fint att få en stock (10 dosor) i juklapp.. Min vän däremot läste in massa sexuella anspelningar i det hela, vilket jag inte alls var beredd på. Vi fick oss ett gott skratt åt det hela sen när jag förklarat vad jag menade!

/Sanna

Felsms.com

3 kommentarer:

  1. Tänkte direkt på snus.. förstod inte "problemet" förrens jag läste förklaringen. Den där Josefin verkar tänka mycket på sex.

    SvaraRadera
  2. grymt snäll bror du har annars...

    SvaraRadera
  3. Kom igen,, önskar sig stock, börjar bli desperat, men gillar inte grov.. Hur kan man inte tänka på sex? :D

    SvaraRadera