Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

lördag 4 december 2010

En vit lögn

Till: Min pojkväns syster
Sms: Hej hjärtat. Din syster frågade om jag eller vi kunde passa barnen ikväll. Men jag orkar inte passa dem själv, så jag svarade att vi båda jobbar ikväll. Så du vet, om hon hör av sig till dig också. Älskar dig! :)
Svar: Inget

Förklaring: Jag hade varken lust eller ork att passa min pojkväns syskonbarn på tre och fem år en fredagkväll. Så drog en vit lögn att jag också, precis som min pojkvän, jobbade. Skulle skicka ett sms till min pojkvän och berätta min lilla lögn, men det kom ju lite fel. Snacka om pinsamt. Skäms än!

Felsms.com

3 kommentarer: