Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

söndag 26 december 2010

Facerape

Till: Felicia
Sms: Säg inte till Felicia att det var jag som addade alla Mohammed från hennes facebook igår
Svar: Inget

Förklaring: Satt vid datorn med Felicia som jag sovit hos. Kvällen innan hade vi festat lite och under kvällen hade jag addat massvis med Mohammed från hennes facebook! Hon upptäckte nu vad som hade hänt och jag skulle smsa ett "vittne".. hon tog upp mobilen och ba WTF?! Jag ba: Joo asså jag vidarebefrodrade detta från "vittnet" !! Det var nog han som står bakom facerapen! Undrar om hon gick på det.. he he

Felsms.com

6 kommentarer:

 1. You got to love a facerape :)

  SvaraRadera
 2. Gick hon på det var hon lika korkad som du...

  SvaraRadera
 3. om du la till personer på någons facebook så är det just "till" och inte från. Om du däremot la till hos dig själv från hennes facebook så är det ingen facerape och ett ganska meningslöst skämt.

  SvaraRadera
 4. "och ba WTF?! Jag ba"

  Snälla nån.

  SvaraRadera
 5. Jasså!? Så det var du som gjorde det ändå? Ja, tyvärr gick jag på det så dum som jag var!! Men nu vet jag sanningen, din falska tönt! Tack så mycket!! :@

  SvaraRadera