Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

lördag 25 december 2010

Fel syskon

Till: Mig
Sms: God jul och Gott nytt år önskar din bror Tony
Svar: Tack det samma! Men om jag har en bror som heter Tony så får jag nog ta ett snack med mina föräldrar....

Förklaring: Han har nog inte så nära kontakt med sitt syskon...

/Mia

Felsms.com

4 kommentarer:

 1. Förmodligen har han inte det, men man kan inte dra några självklara slutsatser, kan t.ex. vara så att han skrev en siffra fel när han tog syskonets nya nummer.

  SvaraRadera
 2. Känns inte som ett riktigt felsms
  Har aldrig varit med om att syskon inte har varandras mobilnr (åtminstone inte de senaste 10 åren) Och om personen nu faktiskt inte hade Tonys nr vad är chansen att den egentliga mottagaren hade fler bröder vars nummer han/hon inte hade. (Vilket skulle göra det nödvändigt att skriva både bror och Tony)

  SvaraRadera
 3. Men saken är den att den han sökte hade samma förnamn som mig... För han frågade mig i ett senare sms om jag inte hette *namn* innan jag gifte mig. Så han har väl letat upp ett nr på eniro eller dyligt så blev det väl fel. Jag vet nämligen att det finns en med samma namn som mig i stan, och det finns bara två av oss i sverige =)

  SvaraRadera