Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

tisdag 21 december 2010

Homofober

Till: en tjej från min gamla klass
Sms: Hehe. Jag berättade inte för någon att jag är bög... kanske är lika bra, alla verkade ändå vara homofober... men ska kanske berätta för de i min nya klass ^^ har inte bestämt mig än, vad tycker du?
puss <3
Svar: Jag visste inte att du är bög... jag är inte homofob, men den största majoriteten i klassen är det. Men eftersom att du har bytt kanske det inte gör någonting om jag berättar?
 

Förklaring: Blev både förbannad på mig själv och henne när jag insåg mitt fel. Och jag fattar inte vad hon menar med att hon ska berätta... det är väldigt onödigt, och jag vet att hon är homofob. såfort någon kille kramas på någon film flippar hon ur totalt.
aja, ingenting å göra åt. Mitt fel -.-


 Felsms.com

17 kommentarer:

 1. HAr för mig att det är olagligt för henne att gå runt och säga det om du inte har sagt att det är ok att hon gör det.

  SvaraRadera
 2. Du kanske skulle sluta att vara bög?
  ;)

  SvaraRadera
 3. Men jävla pucko brud! Hoppas det löser sig i din nya klass och att de andra brinner i helvetet.

  SvaraRadera
 4. Homofober är inte värda mycket. Tack för mig!

  SvaraRadera
 5. Jag är också homo. :) Alltså, ite homfob, utan homosexuell!

  SvaraRadera
 6. så vem skulle detta till då?

  SvaraRadera
 7. Den största majoriteten...

  SvaraRadera
 8. Vilka omogna idioter de verkar vara. Var nöjd som du är och kan de inte acceptera det så är det deras misstag, det bör inte ens finnas plats för såna människor i dina tankar. Du hittar bra folk som älskar dig för den du är!

  SvaraRadera
 9. Om hon nu säger att hon inte är de borde man kanske ge henne en chans, eller är de okej att vara fördömande bara för att man är på "rätt"sida?._.

  SvaraRadera
 10. jag förstår mej inte ens på folk som är homofober. dom måste det vara nått allvarligt fel på som ens bry sej vem nån annan älskar eller har sex med... att tycka att något sånt är äckligt är bara så stenåldern!

  SvaraRadera
 11. Är man homofob, så bryr man sig för mycket om andra, på ett jävligt fel sätt.

  SvaraRadera
 12. Men... Varför är de okej för er att hata homofober egentligen? Ni vet att det är en FOBI, alltså att man får starka obehagskänslor och i vissa fall blir rädd.

  Om de inte får hata homosexuella (nej jag är inte homofob, gillar bara inte när det är okej att hata visasa med inte andra), varför är det då okej för er och sitta och äga att ni hatar någon för dess fobi?

  SvaraRadera
 13. Stå på dig, du är du och det ska alla kunna acceptera.
  Btw, bögar är mycket sötare och bättre än de flesta heterosexuella killarna, just saying ^^

  SvaraRadera
 14. Ordet homofob tycker jag är fel ord i detta sammanhanget, homofob är en person med homofobi, alltså är rädd för homosexuella, men många använder ordet även för att säga att de inte tycker om homosexuella, och detta verkar vara sådanna människor. För jag tvekar på att de är rädda för homos.
  Jag undrar vilken klass de går i, för att det verkar som att det är en fjortisklass.
  Jag ogillar skarpt människor som säger att de är homofober när de inte vet vad ordet innebär. Däremot så tror jag inte att (riktiga) homofober kan hjälpa att de har en fobi, lika lite som homosexuella kan hjälpa att de tycker om människor av samma kön, det är bara naturens gång.
  Alla är mer eller mindre rädda för något, och antagligen alla är kär i någon - någon gång under deras livstid, ibland i människor av det motsatta könet, ibland av samma kön.

  SvaraRadera
 15. ja... korvparty ?

  SvaraRadera