Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

söndag 12 december 2010

Inne hos chefen

Till: Chefen
Sms: Det var inget viktigt. Jag hämtade Emil från dagis tidigare i dag för de ringde och sa att han hade spytt. Ring när du kan. Puss
Svar: Jo vi pratade ju om det där för 5 minuter sedan :)
Förklaring: 5 minuter tidigare hade jag varit inne hos chefen och berättat det här. Kanske därför jag skickade fel och skickade till honom istället för till min man. Nu var det inte så sjukt pinsamt men  det tog ett tag innan jag fattade han sms. Poletten trillade inte ner direkt på mig. :) Och då kändes det pinsamt

Felsms.com

1 kommentar: