Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

måndag 27 december 2010

Jag är kär

Till: Killen jag dejtade...
Sms: Allså Emma <3 Jag är kär, kär och kåt. Helt seriöst han är fan underbar. Hans kuk är stor så fin. Jag älskar när han tar på mig. Natten var underbar.
Svar: Felicia vemfan är Emma och varför ska hon veta att jag har stor kuk för?... Jag tycker om dig med men kan vi inte behålla lite av den här faktan för oss själva? Du och jag lixom ;). Du är så skön när du stönar på viset bara du gör.

Förklaring: Japp, skulle berätta allt för min vännina. Jag var verkligen kär och det var första kvällen han och jag sov tillsammans. Det blev flera sånna här nätter och vi fortsatte smsa på detta viset vilket gjorde allt mer spännande. Höll dock vår hemlighet som en hemlighet.

Felsms.com


6 kommentarer: