Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

torsdag 9 december 2010

Jag flyttar

Till: Pappa
Sms: Paaaatrik!!! Jag flyttar på onsdag :D:D:D:D:D
Svar: Inget, hann ringa upp


Förklaring: Jag hade anmält mig på en lägenhet och trodde att jag skulle få svaret på torsdan och eftersom jag inte fått besked då så trodde vi alla att jag inte fick den, sen ringde dom fredag morgon och sa att jag fick den från och med nästa onsdag.. Min bästa killkompis Patrik var den första jag skulle berätta det till, smset kom dock till min pappa ist som inte hade någon aning om att jag skulle flytta hemifrån. Som tur var upptäckte jag felsmset innan pappa hann läsa det och hann ringa å berätta det till han själv.. Var ändå ganska komiskt :p

/Cami

Felsms.com

6 kommentarer:

 1. ofta hon/han inte sagt ett ord om att flytta till sin pappa, dom kan inte vara särskilt tajta, hon/han och pappan

  SvaraRadera
 2. Är man inte gammal nog för att bruka svenska språket korrekt så borde man inte flytta hemifrån.

  SvaraRadera
 3. Hur kan man inte berätta för sina föräldrar att man flyttar hemifrån?

  SvaraRadera
 4. Hahaha.., sorry, hade ingen aning om att språkpolisen var här!! Men ivf, jo han visste att jag skulle flytta. men det var planerat över ett halvår bort, sen kom det ut en lägenhet som var ledig omedelbart så impulsiv som jag är så tog jag den. Så nej han visste inte att jag skulle flytta några dagar senare. Och vi står varandra nära =) /CAMI

  SvaraRadera
 5. Ja, det gick liite fortare än vi hade räknat med..
  :-o /Mamma

  SvaraRadera
 6. Alldeles för fort gick det. Saknar min lilla plutt som jag alltid gav godnattkramar /Pappa

  SvaraRadera