Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

tisdag 28 december 2010

Lavamangbajs

Till: Syrrans kille
Sms: Jag tror inte lavemangbajs luktar värst mycket.
Svar: Kanski inte. Varför får jag det här smset?

Förklaring: En vän till mig pratade att han inte kunde gå på toaletten hos en tjej han precis träffat för att han var rädd att det skulle lukta. Det var det mitt sms handlade om. Nu skickade jag av misstag till min systers pojkvän med samma namn. /Elvis

Felsms.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar