Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

söndag 12 december 2010

MMS på rakad mus

Till: Syrran
Sms: Raka dig och skicka en bild :)
Svar: MMS Bild på en rakad mus.

Förklaring: Jag trodde jag skulle svimma när jag såg att jag fått ett mms från min syster naken. Då förstod jag att jag skickat fel och gick in på hennes rum för att förklara mig. Då skrattde hon och ehnnes polare. De hade laddat ner en bild från nätet och skickat. Jag fik en klump i magen men ändå glad att syrran inte var så skadad att hon skickade på sig själv.

Felsms.com

6 kommentarer:

 1. Hahahaha feeeet syrra du har!!

  SvaraRadera
 2. Haha, jag fattar inte riktigt varför hon e fet men aja.. Fet är hon fan.. Fetto

  SvaraRadera
 3. Vilken skön humor hon har! :D Är hon snygg och singel?! Ändå synd att det inte var en bild på henne! :(

  SvaraRadera
 4. LOL fan vilken häftig syrra XD

  SvaraRadera