Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

onsdag 22 december 2010

Riktigt blåst

Till: Mig Emanuel
Sms: Känner mig riktigt blåst av Emanuel. Är det verkligen sant det du säger att han var med Emma igår. Fyfan isåfall, måste ta ett snack med honom.
Svar: Någon ljuger. Jag har inte varit med någon Emma

Förklaring: Jag fick detta av min tjej. En av hennes kompisar hade sagt att de sett mig med en annan tjej. Det var ju inte sant, utan det hela handlade om att kompisen ville få oss att göra slut eftersom hon själv var intresserad av mig. Vi löste problemen och jag och min tjej är fortf tillsammans.

/Emanuel

Felsms.com

1 kommentar: