Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

lördag 4 december 2010

Snobbig tjej

Till: Tjejen
Sms: Sår och väntar på bussen. Milla står här också och jag försökte ragga som fan på henne men fan vilken snobb alltså. Hon bara ignorerar mig. Hehe
Svar: Öh skämtar du?

Förklaring: Stod på stan och raggade på en tjej. Skulle messa en polare men messade min tjej. Hon blev helt chockad, hon fattade inte att jag raggade på andra tjejer. Vi gjorde slut sen.

/Patrik

Felsms.com

16 kommentarer:

 1. Vilket jävla avskum du är! Hoppas du blir ihjälkörd av bussen.

  SvaraRadera
 2. Klart hon inte fatta det din idiot!! För när man är i ett förhållande med någon förväntar man sig att sin kille/tjej ska vara trogen mot en!!!

  SvaraRadera
 3. you deserve it...

  SvaraRadera
 4. ...Undrar varför hon blev chockad ditt lilla äckel?

  SvaraRadera
 5. KAN de vara så att hon ignorerade dig för att du redan hade tjej?? Jävla player,,, har du en tjej så har du, om du nu ska ragga på andra kan du ju i alla fall göra slut med din tjej först, så JÄVLA låt!!

  SvaraRadera
 6. KAN de vara så att hon ignorerade dig för att du HADE en tjej och att HON hade LITE moral i korpen?? Om du har en tjej men vill ragga på andra så gör slut först då ?? för fan för dig, ha ett lyckligt liv jävla player

  SvaraRadera
 7. mogen kille 3000....

  SvaraRadera
 8. hahahah, du är så ägd så det är rätt åt dig x)

  SvaraRadera
 9. Det där förtjänade du din jävel.

  SvaraRadera
 10. Men gud nr1. Varför ska alla hela tiden skriva ''gå och häng dig'', ''jag hoppas att du dör'' eller typ ''hoppas du blir våldtagen ditt jävla luder''? Vafan får man ut av det?

  SvaraRadera
 11. snacka om feminister som sitter och letar under "otrohet"-kategorin för att få utlopp för sina aggresioner. haha, gulligt.

  SvaraRadera
 12. Jävla svin, hoppas du lever ensam resten av ditt liv!

  SvaraRadera
 13. OVER 9000!!?!?!??!?1

  SvaraRadera
 14. Anonym 13.15: Agree, man kan tycka att folk är dumma i huvudet, men hur kan man önska livet ur någon?._.

  SvaraRadera
 15. Eddie the skäggmonster26 december 2010 16:23

  "Men gud nr1. Varför ska alla hela tiden skriva ''gå och häng dig'', ''jag hoppas att du dör'' eller typ ''hoppas du blir våldtagen ditt jävla luder''? Vafan får man ut av det?"


  Ungefär samma sak som man får ut av att kommentera dedära ^

  SvaraRadera