Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

torsdag 2 december 2010

Sur exman

Till: Mig, Cicci
Sms: Åh, jag önskade att jag inte skaffade barn med Cicci. Du och jag hade haft en bättre familj.
Svar: Men gud, hur kan du säga så om våra barn. Glöm att du får träffa dom mer nu!

Förklaring: Jag blev helt chockad när jag fick detta sms av min exman. Jag fattar att han inte gillade mig men våra barn?! Nej, där gick gränsen!!!

/Cicci

Felsms.com

45 kommentarer:

 1. Usch vad svinigt sagt av honom! INTE okej!

  SvaraRadera
 2. Men är du puckad?? Jag tolkade inlägget att han inte önskade att han skaffade barn med DIG. Inte att han oönskar sina barn... Det var dig det handlade om.

  SvaraRadera
 3. Det är dig han menar såklart! Du är säkert en otrogen idiot så det är klart han är arg.

  SvaraRadera
 4. Det är DIG och inte barnen han är emot. Typiskt vidriga mammor också att ta till "han får inte träffa sina barn mer..."

  SvaraRadera
 5. Förmodar att de som kommenterat här har en genomsnittsålder på ungefär 15 :S Hur FAN kan man kalla någon för otrogen idiot utan att känna personen?
  Tolkar man smset rätt så fattar man att mannen även menar barnen. Inte mer än rätt att han inte får se dom mer!

  SvaraRadera
 6. Det var säkert inte menat mot barnen, men om han inte hade skaffat barn med henne så hade ju inte just de barnen fötts.. så tyckte det var idiotiskt av honom att skriva så.

  SvaraRadera
 7. Klart det inte var barnen det var fel på...

  Han önskar att mamman hade varit sin nuvarande tjej... Med tanke på det ovan skrivna förstår jag honom...

  SvaraRadera
 8. vore väl helt klart bättre om man skaffade barn å bode tsm? står inte ett ord om era barn förutom att han skulle velat haft dom med ngn annan...

  SvaraRadera
 9. FAKE, eller så är du bara allmänt dum i huvudet.

  Varför lägger folk upp sån här skit?

  SvaraRadera
 10. Anonym #3

  Eftersom vi som läser det här inte har en aning om vad som har hänt i deras liv, ska vi väll inte ha fördommar mot dem? De kanske skilde sig av helt naturliga skäl, tex. att de växt ifrån varandra.

  Du kommer aldrig må bättre för att du skriver elaka saker anonymt :)

  SvaraRadera
 11. Vilket jävla svin han är. Vadå henne han skrev ju att dom hade haft en BÄTTRE familj. Alltså gäller det alla involverade.

  SvaraRadera
 12. fy va delakt sakt! D:

  SvaraRadera
 13. kan bli svårt för dig att vägra han få träffa barnen.... bara tingsrätten som kan besluta om det

  SvaraRadera
 14. Man får väl anta att han älskar sina barn och uttryckte sig väldigt klumpigt. Jag hoppas att han insåg det och skämdes ordentligt.

  SvaraRadera
 15. 17.18, man säger ändå inte så? "Du är säkert en otrogen idiot" de står att det var hennes exmake och de betyder inte att man måste vart otrogen. Idiot.

  SvaraRadera
 16. men vafan,varför anta att hon var otrogen? äckel

  SvaraRadera
 17. dum i huvudet eller? han har inget emot barnen. han ville inte ha barnen med DIG. idiot

  SvaraRadera
 18. Det var inte okej sagt av honom, oavsett.

  SvaraRadera
 19. Typisk kvinnlig tolkning... Klart han inte menar barnen... han menar dig, ditt jävla spån. Och såhär efteråt så tror jag han har rätt...

  SvaraRadera
 20. Anonym#3 WHAT? Är hon otrogen bara för att hon är tjej?

  OnT: Oavsett om han hellre hade velat ha familj med den nya, så säger man inte så om sina befintliga barn

  SvaraRadera
 21. Hallå, han skrev att han önskade att han inte skaffade barn med henne, och alltså väntade, för det första hade det inte varit samma barn och för det andra så betyder det att han önskade att han inte hade barn, och det är ju att ha något emot sina barn. Och varför skulle hon varit otrogen? Och i vilket fall som helst så betyder inte det att man får skriva så. Hon är ju inte idiot, han är.

  SvaraRadera
 22. Ska sluta läsa kommentarerna på den här sidan, inte en kotte över 14 som skriver.

  SvaraRadera
 23. barnens fel att dom föddes

  SvaraRadera
 24. Säkert menar han att han skulle velat ha barnen med sin nuvarande tjej, även om det inte var så precist uttryckt. Men det lär knappast vara så att han inte vill vara med barnen. Och mamman kan ju inte bestämma ngt sådant, som att han inte får träffa dem. Om han verkligen hade menat att han inte ville träffa barnen och sket i dem, så skulle det ju inte behövas att hon stoppade honom från det.Suck

  SvaraRadera
 25. Till alla som tror att han bara hata kvinnan.

  Hur skulle han få DOM barnen utan att göra dom med henne?
  Han hade fått andra barn då.
  En bättre familj betyder annan mamma och andra barn.
  (Om ni inte vet så består ju en familj oftast av 2 vuxnar och ett/flera barn.)

  Lite tankegodis till alla fjortisar som inte kan skriva utan att använda nedsättande ord.

  SvaraRadera
 26. Han säger ju att han hade haft en bättre familj då menar han väl barnen och det tycker jag är helt klart fel av honom att säga så om sina egna barn

  SvaraRadera
 27. Men hallå. Det är kanske mamman "det är fel på" enligt pappan, men att säga "önskar att jag inte skaffade barn med cicci" tolkar man ju att barnen också kan försvinna.
  Idioter

  SvaraRadera
 28. Jag tolkade det först som att han inte gillade barnen. Men sen när man tänker efter så fattar man ju att det inte var så han menade. Även om han uttrykte sig jäkligt illa.

  SvaraRadera
 29. Alla som grinar är butthurt tjejer som läser in för mycket i allt.

  Sen finns det viss grund för att relationspriblemen kan va hennes fel med tanke på vad hon skrev i förklaringen, behöver inte va otrohet men nåt verkar det vara.

  Håller med om att hon verkar vara egoistik inskränkt och skulle inte hellrr vilja ha familj med henne.

  SvaraRadera
 30. herre gud vilken NOLLA som säger så!!

  SvaraRadera
 31. smarton. hade han skaffat familj med den andra tjejen så hade hans nuvarande barn inte funnits. då hade han haft helt annorlunda barm. om han ångrar att han skaffat barn med henne så ångrar han ju barnen med.

  SvaraRadera
 32. Vi säger såhär, ifall hans barn hade läst detta hur tror ni dom hade känt isf? Dessutom skrev han "du och jag hade haft en bättre familj" inkluderar inte de även barnen då? Att han hade fått bättre barn med sin nya, eller?

  SvaraRadera
 33. Självfallet så var det inte barnen han menade! Han vill ju inte vara ihop med en lös idiot till fru så det är det han menade!!

  SvaraRadera
 34. Klart han inte vill ha en otrogen tjurig idiot till fruu!

  SvaraRadera
 35. Du får skylla dig själv!

  SvaraRadera
 36. Kul att ni som kommenterar kommit fram till att hon var otrogen....

  För inget annat kan ju stämma -.-

  SvaraRadera
 37. Han kanske önskade att sin nuvarande födde hans barn som han har med sitt ex?

  Haha typ som att mamman kan säga till staten att hon vill ha vården själv för sina barn, på vilken grund frågar dom, då svara hon att han hade sagt att han inte ville ha skaffat barn med henne.. idiot morsan

  SvaraRadera
 38. Men fattar ni ingenting, de står ju "du och jag hade haft en bättre familj" vet ni vad familj betyder? Familj=föräldrar och barn! Pappan kanske inte menade att han inte gillade barnen men klart Cicci missförstod de!

  SvaraRadera
 39. Vad vet ni om deras liv? Inte ett skit. Så sluta skriva att kvinnan var otrogen, för ni har inte en aning, det kanske var han som var otrogen och inte gillar henne. Men det vet inte vi. Sen skrev han "jag önskade att jag inte skaffade barn med Cicci. Du och jag hade haft en bättre familj." Hade han inte skaffat barn med henne utan sin nya så hade ju hans barn inte funnits. Familj inkulderar barnen också, eller vet ni inte vad en familj är?

  SvaraRadera
 40. Alltså shit, första kommentarerna lästa jag bara nu men ni måste ju växa upp grabbar.. Ja om det nu inte var små 14 åriga flickor också.. Men "otrogen idiot" kallar man inte någon som man inte känner. Speciellt inte om man inte lärt sig livet. Om han nu inte skulle haft barn med henne skulle inte barnen vara de samma. Spelar ingen roll, vad ni än säger om det så menade han ÄVEN barnen. Dom är inräknade.

  SvaraRadera
 41. Fattar ju alla att han inte vill ha något att göra med en otrogen sne idiot fruuu!!!

  SvaraRadera
 42. Alltså är det så svårt att fatta att han inte vill ha barn med en skev vidrig otrogen kärring!?

  SvaraRadera
 43. alla ni som säger att det är henne det handlar om, lägg av!
  det är ändå familjen, barnen inräknade, han inte tycker om
  han skulle vilja ha ett annat liv, det är det som gäller, så lägg av

  SvaraRadera
 44. Snälla, hur fan kan ni veta vad han menar eller inte? tänk er om det va ni som fick det smset, skulle ni tycka det va kul? oavsätt hur det va så va det ett fel sms och det här är felsms.com så vad fan är ert problem ?

  SvaraRadera
 45. Förbannade idiotjävel till fruu!! Måste ju varigt en otrogen bitter kärring!

  SvaraRadera