Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

lördag 11 december 2010

Svälja

Till: Mig
Sms: Hon har inget val. Bara att svälja sin löjliga svartsjuka och låta mig göra det jag vill
Svar: Det var lite fel skickat. Antar att du ska till ****** över nyår?
 

Förklaring: Jag är väldigt svartsjuk av mig och min pojkvän har en väninna i sthlm som han smsade med. Jag satt på bussen påväg till honom och kände mig mindre glad när jag fick det.  

 Felsms.com

6 kommentarer:

 1. Fy fan vad jag hatar sinnessjuka idioter till svartjuka kärringar!! Utplånas genast!

  SvaraRadera
 2. Vilken tönt din pojkvän är, åk du till en het killkompis och var ensam med honom så får han se hur kul det är!!

  SvaraRadera
 3. Svartsjuka människor är äckliga människor. Man kan aldrig få ett bra förhållande ihop med en sådan, för det går fan aldrig över.

  SvaraRadera
 4. Jag förstår inte hur ni som kommenterar får fram att en svartsjuk människa är äcklig?
  Man har lite rätt att känna sig osäker ifall ens pojkvän åker upp till en väninna, speciellt om man inte bor tillsammans. Och dessutom, finns det svartsjuka killar också?
  Äckliga skitungar som inte vet något är precis vad ni två är ^^

  SvaraRadera
 5. Det är inget fel i att vara svartsjuk och min pojkvän är svartsjuk han med. Dock känns det lagom roligt när ens pojkvän avreagerar sig så till en annan person, när man själv i godan tro tror allt är bra!
  Svartsjuka människor är inte roliga att ha med o göra men om man har starka känslor för den man är med så är det med all förståelse att man blir rädd att han ska lämna en, speciellt om det hänt tidigare...

  SvaraRadera
 6. Ingen kärlek ingen svartsjuka. Den svartsjuka hon kände är ju helt okej, Varför skulle han fira nyår med hans vännina , istället med sin tjej??. Nice priority det dära. true love (y)

  SvaraRadera