Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

lördag 4 december 2010

Taskiga kompisar

Till: Amanda (Vän)
Sms: Alltså vafan hon tror att alla killar vill ha henne? Dessutom har hon världens fulaste överbett och är så jävla dryg och allt. Ingen kille i hela världen kommer vilja ha henne. Fyfan vad jag hatar henne... Hon biter alltid på naglarna och skryter om sig själv och är ååååååh så galet less jag blir! Hon e ful o passar verkligen inte in i vårat gäng <3 gumman =")">
Svar: Eh jaha?... bara för att du ser bra ut behöver du väl inte snacka skit om mig till någon annan? Trodde vi va vänner men du kan ju dra åt helvete jävla hora som ligger med ALLLA!

Förklaring: Ja... var lite sur på min vän som bara skryter om sig själv och hennes överbett FY! Nej vi va inte vänner längre efter detta.. S K Ö N T :D!

Felsms.com


17 kommentarer:

 1. backstabin' hoe..

  SvaraRadera
 2. trodde inte att man dömde folk över hur dom såg ut, menmen ,,

  SvaraRadera
 3. Hehe lät som lite fjortis bråk där :P

  SvaraRadera
 4. Är ju inte hennes fel att hon har överbett, idiot

  SvaraRadera
 5. ja gud va skönt o slippa va vän med nån ful. jävla osäkra loser!

  SvaraRadera
 6. hur vet hon att du skrev om henne? :P

  SvaraRadera
 7. Tänk positivt, du får iallafall laid till skillnad från henne.

  SvaraRadera
 8. jävla omogna fjortis -.-

  SvaraRadera
 9. Jävla tönt du är

  SvaraRadera
 10. Där snackar vi fjortis!

  SvaraRadera
 11. hur gamla är ni?

  SvaraRadera
 12. Om det inte är hennes fel att hon har överbett, vems är det då? Kanske inte behöver vara så men i många fall beror överbett på barn som sugit på tumme väldigt länge när de varit små och på så sätt sabbat det för tänderna. Blev så för en vän till mig som sen fick ha tandställning ett par år i högstadiet.

  SvaraRadera
 13. fjortisar alltså...

  SvaraRadera
 14. Jag hatar också fula människor som skryter om hur snygga de är, eller när negrer skryter om deras stora kuk och att de kan få ALLA tjejer..

  Men anledningen till deras stora kuk är nog isåfall att de gått om en klass eller två så att de har kommit in i puberteten medans dens småbarnskompisars bollar inte "Droppat" än..

  SvaraRadera
 15. "som bara skryter om sig själv och hennes överbett"

  Hon skryter om sitt överbett?

  SvaraRadera