Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

torsdag 2 december 2010

Tjyvläsa sms

Till: Pojkvännen
Sms: Jag känner mig bara så korkad! Jag borde ha fattat tidigare... Läste ett nytt sms i morse från malin där hon "tyckte att det var mysigt i lördags" och att dom borde träffas hos honom nästa gång. Undra hur han tar sig ur det! Tänker fan inte lämna lägenheten, ens för att gå till jobbet! Jävla svin...
Svar: Hon är ju fan bara en polare! Och om du rotar igenom mina sms då är ju något redan jävligt förstört! Vad fan ska man göra för att du ska lite på en?
 

Förklaring: Läste killens sms varje dag, var alltid någon annan tjej som skev och flirtade med honom. Och han nämnde aldrig mig i sin sms tillbaka, så tror inte att dom ens viste att han varit tillsammans med någon i över ett år. Detär slut nu iaf, inge kul om man inte kan lita på varandra.  

 Felsms.com

24 kommentarer:

 1. Snarare du som inte litade på honom, tard.

  SvaraRadera
 2. Håller med dig kan man inte lita på varann så är de ett bra beslut!

  Men är så jävla dålig stil av killen att inte nämna att han har ett förhållande, tycker de borde vara bland det första han ska göra! Förstår din oro.

  Många säger att man överreagerar men om inte t ex killen i detta fallet gör något åt de så är det bara tragist, jag tycker att oroar man sig inte bryr man sig inte heller om förhållandet. Förstå istället hur mycket din partner betyder om den oroar sig för att förlora dig.

  SvaraRadera
 3. Idiot som rotar i pojkvännens sms :P

  SvaraRadera
 4. Liiite mer bevis än sms hade väl jag velat ha innan jag dumpat nån. Att läsa ett mess utan att känna till hela konversationen låter oftare än inte, katastrofalt illa.

  SvaraRadera
 5. Jag hade också dumpat kräket! Hade han inte haft något att dölja hade det inte gjort något om du läst hans sms.

  SvaraRadera
 6. "Detär slut nu iaf, inge kul om man inte kan lita på varandra. "
  Dock så var det ju uppenbarligen du som inte kunde lita på honom?

  SvaraRadera
 7. Snarare du som förstörde från början genom att börja läsa hans sms.
  Man läser inte andras sms idiot

  SvaraRadera
 8. verkar ju vara du som har ena jävla problem, misstänker man något så sätter man sig väl ner o pratar ut om saken, inte fan springer man bakom ryggen på den andre o läser sms...tror nog den killen har det bättre utan en paranoid jävla brud som dig...

  SvaraRadera
 9. Jag hatar folk som tror att besitter någon rätt att läsa ens sms. Ge fan i andras saker!

  SvaraRadera
 10. Måste säga att de är jävligt kul hur du skriver "inge kul om man inte kan lita på varandra."

  Och då sitter du och tittar igenom hans mess. VARJE dag. Bra för hans del säger jag bara, kontrollberoende..

  SvaraRadera
 11. Tycker inte heller det är ok att läsa sms, men jag vet också hur otroligt förintande det känns att leva med en karl som i stort sett lever för att vara otrogen men blåförnekar allt. Alla är "bara kompisar" och allt är bara ens eget fel. Vissa killar blåljuger även om du har bildbevis och den andra tjejens utsago.

  SvaraRadera
 12. Asså shit idioter är ni ju alla typ. Visst dålig stil att läsa sms men har man inget att dölja så har man inte. Som tjej är det jävligt skönt att se att det inte finns några liknande sms i pojkens telefon, hittar man några är det mindre kul.
  Och som om någon kunde tro att han skulle berätta om han var otrogen? Isf är ni helt bakom flötet.
  Tycker bara det verkar som ni alla som kommenterar vill klanka ner på folk så mycket som möjligt!

  Skaffa er ett liv istället för att sitta här och påpeka stavfel etc... omogna jävla idioter. :P

  SvaraRadera
 13. Varför är det sån jävla stor grej att läsa sin partners sms? Jag skulle med nöje låta min flickvän läsa varenda sms jag någonsin skickat eller mottagit, om hon så ville.

  Snarare ni som är paranoida.

  SvaraRadera
 14. Detta är ju helt retarderat! (som i det svengelska adjektivet och inte det svenska verbet)
  Det är dig man inte kan lita på om du springer runt och läser andras sms.
  Om du hade varit min flickvän och gjort likadant hade du säkert kommit fram till samma slutsats. Bara för att jag inte nämner min flickvän i sms behöver inte det betyda att andra inte känner till henne. tex kan man prata med människor (fast det är klart.. så som du håller på buggar du säkert personerna i din omgivning så det hade du nog inte missat.) Sedan finns det msn, mail etc där han kanske nämnt dig.
  Shit! snacka om att vara paranoid!

  SvaraRadera
 15. Om han inte har något att dölja, så gör det väl inget ifall hon läser hans sms?

  SvaraRadera
 16. det lär ju ha legat mer bakom som inte nämns här, man brukar ju inte läsa andras sms om man inte redan innan misstänker något... och ingen rök utan eld

  SvaraRadera
 17. Varför ska man inte få läsa varandras sms? Har man inget att dölja så spelar det väl ingen större roll!?

  SvaraRadera
 18. Den som måste rota i sin partners sms har något stört. Tror inte du som person kan lita på någon alls. Jag har aldrig läst min tjejs sms som hon inte visat, hon läser inte mina som jag inte visar henne. Vi litar på att vi är trogna mot varandra, vi älskar varandra. Nyckeln ligger på att kunna lita, det är ett steg. Skulle kunna leka parexpert och skriva en massa, men orkar inte. Ingen är perfekt, men måste man läsa sin partners sms, så måste man tänka sig för om man ens klarar av ett förhållande.

  SvaraRadera
 19. Sant, och han borde ju nämnt dig i varenda sms + haft en tröja där det står att han tillhör dig på.

  Fuckat att du läser hans sms. Prata? Är det nått du hört talas om eller?

  SvaraRadera
 20. Killen kanske hade en stalker, har varit med om det tidigare, och vissa tjejer drar sig inte för att ragga på killar som är ihop med någon redan. Och om man vill läsa sin killes sms, fråga först och läs dem tillsammans med honom. En kille som inte har något att dölja visar! Sama sak gäller tvärtom, min pojkvän får jättegärna läsa mina sms, jag vet med mig att jag inte gör något sådant. Och om man nu undrar så ska man väl självklart prata med varandra utan anklagelser! Killar får ha kvinnliga vänner och Tjejer får ha manliga! Annars är det ett osunt förhållande.

  SvaraRadera
 21. Anonym 2/12-2010 18:24: Det är sant, men det betyder inte att man har rätt att läsa andras sms.
  Man kan faktiskt dölja något, som en present som man planerar, julklapp eller dylikt. Bara för att man döljer, betyder inte att man är otrogen.

  SvaraRadera
 22. Seriöst ni är omogna!
  NEJ det är inte okej att läsa någons sms men då ska väl för tusan killen inte ha någon anledning o ha sånna sms heller. Nu hade han det och då är det värre att han är otrogen med flera brudar än att hon råkade snoka i hans mejl för hon anade något.

  SvaraRadera
 23. Hennes fel. Hon litar inte på han.
  Man måste kunna få ha sina vänner utan att "Han är otrogen".
  Männen verkar vara de trognaste. Man kan kolla igenom alla dessa Felsms och se att 90% kommer från brudar.

  SvaraRadera
 24. Anonym 00:22: Fast du har ju skitit i felkällorna?
  Tänk om:
  1. 90 % av felsmsanvändare är kvinnor
  2. Kvinnor är de flesta som lägger ut de
  3. män är bättre på att skicka rätt
  4. Män helt enkelt inte lägger ut de

  SvaraRadera