Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

fredag 10 december 2010

Två år


Till: Kärleken
Sms: M***** är så sjukt underbar jag vet inte vad jag ska göra. Sitter och tänker på honom hela tiden. Smälter varje gång jag ser honom och varje gång jag ser in i hans ögon så vill jag bara gå fram och kyssa honom. Men hur ska jag säga till honom att jag har gillat honom i över två år?
Svar: Oj, där skickade du lite fel va? :) två år? Oj. Mycket. Du ska veta att jag gillar dig med. Puss <3
 

Förklaring: Jag skulle skicka till min bästa vän men kärleken fick det. Det blev bra och vi är tillsammans nu :)

  Felsms.com

2 kommentarer: