Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

onsdag 8 december 2010

Vi är perfekta

Till: Mor
Sms: Häjj, det var awesome idag. Jag tror inte du vet hur mycket jag älskar dig.. Ditt leende, dina läppar, dina ögon, du är perfekt. Vi är perfekta. Vi är två delar av ett pussel vi ändast kan lösa tillsammans. Ett pussel av liv och kärlek.<3
Svar: Inte visste jag att du älskade din mamma så mycket.
 

Förklaring: Jag skulle skicka iväg detta till min flickvän efter en fin eftermiddag vi delat tillsammans som ett fint avslut av dagen. När jag skickar iväg smset hör jag hur det plingar på mammas mobil i vardagsrummet och inser att jag skickat iväg smset till min Mor. /Jakob

  Felsms.com

9 kommentarer:

 1. Tur att du inte stavar så bra... En perfekt man till hade skapat konkurrens.

  SvaraRadera
 2. hahaha shit vad sleezy!

  SvaraRadera
 3. Det var TUR att det inte kom fram till henne. e_o

  SvaraRadera
 4. fyfan va sliskigt, det är synd om dig grabben

  SvaraRadera
 5. Fyfan vilken brun tunga :>

  SvaraRadera
 6. Lägg av det var jättefint!
  Tack Jakob, jag älskar dig också. :3

  SvaraRadera
 7. jag är tjej och hade jag fått ett sånt sms av en kille hade jag fragit DIREKT! fyfan vad gay, det var inte ens fint det var ju bara skumt och fult och dåligt och fett jävla gramatiskt inkorrekt. stava kan han inte heller, sjukt avtändande.

  SvaraRadera
 8. Lite kontraster med; skriva som en kratta och lite fjortisaktigt, men samtigt säga Mor"!

  SvaraRadera