Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

onsdag 29 december 2010

Vill du det

Till: Killen på g
Sms: Hej! Sitter på bussen på väg till dig nu. Vill du det? Puss
Svar: Inget

Förklaring: Skulle skicka till kompisen som jag skulle till men det blev till senast skickade som var killen jag hade en flirt med. Innan han svarade så hann jag skicka ett till där jag förklarade mig, typ: "neeeej! det blev fel! sorry! men vi ses imorgon" varpå han svarade: "ok". men när vi sågs dagen efter så tyckte han att det var synd att det inte var honom som jag var på väg till. :)

/Lillan

Felsms.com

1 kommentar:

  1. "Och i nästa avsnitt av Lillans rafflande liv..."

    SvaraRadera