Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

lördag 15 januari 2011

Alltså...

Till: Mamma
Sms: Alltså Sabina.. jag är verkligen lesbisk, men vet inte hur ja ska kunna tala om de för min mamma :/ har tänkt o berätta de i över 1 år..men vågar inte. Hur ska ja göra? kram Bella
Svar: Bella, du är homosexuell? Varför har du inte vågat berätta det? Förstår att du skickade detta SMS fel. Men nu vet jag ju som sagt och jag är glad att jag vet..så slipper du hålla de inom dig. Älskar dig Isabelle. Kram Mamma

Förklaring: Skulle skicka smset till min bästa vän , men råkade skicka iväg de till mamma för att jag tänkte på henne just då i o med att ja pratade om henne i smset... Men nu vet hela min familj min sexualitet ! =)

Felsms.com

5 kommentarer:

 1. vilken fin och förstående mamma du har, ta vara på det!

  SvaraRadera
 2. Håller med Anonym ovanför :)

  SvaraRadera
 3. orka feeeeejk .
  man skriver inte " kram bella " när man skickar till sin bästavän .

  SvaraRadera
 4. Men snälla, måste allt vara fejk bara för att era mammor inte är förstående, eller att man skriver "Kram Bella" ?? wtf :S ..så less på sånt, återgå till era docklekar hemma och sluta kasta skit på oss vuxna !

  "Bella" Så skönt för dig !
  Antar att en tung sten har släppt. Lycka till !

  SvaraRadera