Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

torsdag 6 januari 2011

As fet ju

Till: Felicia, vän
Sms: Asså shit, fellan har blivit as fet ju och hon har världens jävla push-up också. Det är inte ens snyggt...
Svar: Men tack för det då? Cp

Förklaring: Skulle skicka till min kompis, vi brukar va med felicia ibland. Blev lite pinsamt men man ska ju vara ärlig egentligen.

/Bella

Felsms.com

9 kommentarer:

 1. snacka skit om andra är aldrig ok. Ärlig visst men då är man det med personen ifråga irl och så säger man det på ett lite finare sätt också

  SvaraRadera
 2. Bered dig på hundratals kommentarer om det sista du skrev.

  SvaraRadera
 3. du använder ärligheten på fel sätt, idiot

  SvaraRadera
 4. funderar på när vissa ska fatta att det är skillnad på att vara ärlig och på att vara en jävla bitch...

  SvaraRadera
 5. Kallar du att snacka skit om andra bakom deras ryggar att vara ärlig?

  SvaraRadera
 6. Det är sant, man ska vara ärlig.
  Det är inte samma sak som att snacka skit bakom någons rygg, särskilt inte sina kompisar. Hoppas verkligen du fattar skillnaden

  FÖ vad är grejen med unga tjejer och att alltid snacka skit om varandra? Har ni alla så dåligt självförtroende att ni måste trycka ner era egna vänner för att må bättre själva eller vad? Förstår faktiskt inte.

  SvaraRadera
 7. Fan va smart du är! man ska vara ärlig, det har jag fan inte tänkt på förut. Nu ska jag gå ut på stan, sen säga till den första tjocka, fula tjej jag möter att hon är jävligt fet och ful, då blir hon nog glad!:D För man ska ju vara ärlig, det lärde jag mig av dig :D:D::D:D:D:D:D

  SvaraRadera
 8. anonym 6 januari 2011 14:18

  alla tjejer snackar inte skit om folk, jag är 15 år och det klart jag har sagt något om någon men jag skulle aldrig säga något elakt om någon jag gillade på riktigt, och de jag har sagt något om bakom ryggen skulle jag alltid kunna säga till de face 2 face, det har hänt att jag gjort det, det klart det blir lite tjafs då men om jag stör mig på henne och kan säga det till andra då akn jg gott säga det till henne eftersom att alla ändå för ordet vidare vare sig man vill det eller inte.

  SvaraRadera