Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

måndag 10 januari 2011

Baguetten

Till: Pappa
Sms: Hoppas du inte redan dragit i baguetten tills jag kommer hem, är ganska så j**la sugen!
Svar: Inget. Ringde

Förklaring: Skulle skicka till min dåvarande pojkvän innan jag slutade jobba men råkade ha pappa först till hands i smslistan. Fick panik när jag skickade. Skämdes som en hund. Han ringer strax därpå och det första jag säger är"jag vill inte prata-så jävla pinsamt.." Han svarar; "Äsch men skit i det...angående bilen..." Sen fick mamma veta också, hon höll på att ramla av stolen. Aldrig igen hoppas jag!

/Toto

Felsms.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar