Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

onsdag 26 januari 2011

Bor nästan ihop

Till: Min chef
Sms: Väck mig när du går i morgonbitti. 
Svar: Innan jag går till jobbet? Du börjar ju tidigare än mig.

Förklaring: Det var ett misstag att smset kom till min chef. Smset skulle till den man jag träffat ett tag nu. Vi bor nästan i hop och han börjar jobba väldigt tidigt och gick och lada sig innan mig. Så smset skulle till honom så att han ser det när har vaknar på morgonen. Tycker om att han väcker mig med en puss innan han går. Jag fick ju förklara för chefen som tyckte att han borde förstått att jag skickat fel.

Felsms.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar