Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

torsdag 6 januari 2011

Definitivt inte

Till: Okänd
Sms: Tjena sötnos D har du öl att sälja? För du skulle med och supa ikväll va? :D <3
Svar: Nej jag ska definitivt inte supa å jag e inte din sötnos. Jag ska ha fredagsmys me mina barn.

Förklaring: Skulle smsa en polare och frågade då en annan kompis om numret vilket i sin tur tänkte ge fel killes nummer, dock skrev han också fel nummer och smset kom till någon helt annan.

/Jonathan

Felsms.com


6 kommentarer:

 1. Kan någon översätta förklaringen till svenska?

  Skulle smsa en polare och frågade då en annan kompis om numret vilket i sin tur tänkte ge fel killes nummer, dock skrev han också fel nummer och smset kom till någon helt annan.

  SvaraRadera
 2. Jonathan tänkte smsa en polare men hade inte hans nummer så han frågade en annan polare efter det, men denna polaren tänkte blåsa Jonathan och ge honom ett annat nummer (förmodligen till en annan polare/lärare eller förälder) men han gav fel så det kom till en främling.

  SvaraRadera
 3. Ja, han frågar sin vän kalle om numret till peter, men Kalle tänkte skoja till det lite och ge numret till en annan vän göran men istället för att ge numret till göran råkar han ge fel.

  SvaraRadera
 4. komplicerat.. och jävligt tråkig person som råkade få messet..

  SvaraRadera
 5. Ja, två ungar ville vara som alla andra för en gångs skull och försökte få tag i alkohol, men ack; de gick bet.

  SvaraRadera
 6. Kallar du sin polare för sötnos?

  SvaraRadera