Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

lördag 8 januari 2011

Det e mörkt

Till: Kille jag drev med
Sms: Kan du inte möta mig? Det är mörkt och jag fryser och är lite smårädd. Puss!
Svar: Du kunde ju inte vara otrogen sa du ju? Men visst, vart är du?

Förklaring: Hade precis gått av bussen och skulle gå igenom en skog (För min pojkvän bor lite udda. ) men på bussen hade jag även smsat med en annan kille som jag ibland driver med och "sexsmsar". Och det kom till honom såklart. Tur att det inte var tvärtom iallafall, haha

/Malin

Felsms.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar